Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

tek istediğimmm şu önümde ki seneyi en iyi şekilde değerlendirip lanet olasıca şehirden kurtulmaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk:95:

Son düzenleyen: Moderatör:
ewet cnm yaa 500 e dikmene falan bak derim ben bide eryaman tarafları falan var ama oralarda fasla uzak kacabilir sana tunalı taraflarına falan baktınmı belki oralardan da bulabilirsin..

Çok teşekkür ederim canım
Pazartesi izinliyim çıkıp bütün gün ev bakmayı düşünüyorum
Bi de emlakçılar sağolsun nasıl fırsatçılar
Ne zor ev bulmak,taşınmak :26:
Neyse yıllar sonra sevdiğim şehirdeyim,yılmam

kızlar benim en büyük hayalim Ankara'da yaşamak .. umarım bir gün bende geliriiim konuya löp diye daldım ama içimden geldi.. hepinize sevgiler Ankaralı hanımlar

iyi aksamlar kızlarr nerelerdesiniz eşim gelmeden bakayım dedim kimsecikler yok aksam üstü biraz canım sıkıldı oğluşum biraz ateşi var gibiydi ve huysuzdu bende yatırmadan ağrı kesici ateş düşürücü verdim biraz önce baktım ateşi yoktu çok şükür

slm kızlar nasılsınız bu kötü ankara havasında?benim moralim en alt seviyede sabah bi kalktım oğlum ağlıyo beşikte yanakları kıpkırmızı 39.3 ateş dünden belliydi böyle olacağı ve çok huzursuz ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…