Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

evet canım eşim aksam geliyo ama çok geç geliyo 11e doğru geliyo ama çok mutluyum bende pazartesiyi iple çekiyorum eşim yıllık iziine çıkıyo 12 beraberiz bol bol gezicez...senide ALLAH kavuştursun canım 1 gün bile olsa ayrılık çok zor ben .çok iyi bilirim hamileliğimin ilk aylarında çok kötüydüm sürekli hast yatıyodum bulantılardan eşimi gazianatepe mağaza açılışına göndermişlerdi ve durumu bile bile 12 gün ben burda ağladım oda orda eşin ne iş yapıyo canım?

bende eylülde ankaraya gelin geliyorum. veee kimseyi tanımıyorum çok yalnız kalacağımdan korkuyorummm offff napacam ankarada

canım bize bakıp korkmana gerek yok bence çünkü semtten semte değişir sadece biz komşuluğun sıfır olduğu yerlere düşmüşüz inşaallah senin çevren iyi olur mutluluklar dilerim bu arada

Üniversite yıllarımı hep Ankara'da yaşamak istedim kısmet olmadı
Yıllar sonra mezun oldum şimdi Ankara'ya yerleştim
İyi ki de işimi burda bulmuşum ne güzel,ne huzurlu bi şehir

dimi yaaa kim ne derse desin bende cok seviyorum ankaramı :) sen nerde calısıosn cnm kac yasındasın?

eşim polis şu son günlerdeki olaylardan dolayı gönderdiler gönüllüleri gönderiyorlardı ve 1 gün demişlerdi ben de tamam git dedim ve oraya gidince işler değişti 1 haftadır göndermiyorlar ben onu çok özledim bir güne bile zor dayanırken bu fazla geldi şimdi sağ salim gelsin de diyorum başka bişey istemiyorum cidden çok zor canım yeni evli bir bayanın hiç tanımadığı bir semtte yalnız kalması

evet canım çok zor polislikte zor inş sağ salim eşin gelir ve biranönce kavuşursunuz

canım yaaa Allahım yardımcın olsun ins zormus gercekten

kızlar net açık ama ben kaçıyorum işler beni bekler aksama yemek yok ve oğlum uyanana kadar vaktim var o uyakkeen hiç bişey yapamıyorum

evet canım çok zor polislikte zor inş sağ salim eşin gelir ve biranönce kavuşursunuz

teşekkür ederim canım ben de öğretmenim yıllarca hep polis istemem asker istemem dedim sanırım çok büyük konuşmuşum ki eşim polis ve tatillerimiz uyuşmuyor genelde ama ben herşeye rağmen eşimi çok seviyorum o ise benim için canını verir lakin hep bekleyiş içerisindeyim...:97:

yaaa ne guzeeel bende haziranda mezun oldum aslında deli gibi calısmak istiyorum ama eşimle cok catısıyorz bu konuda malesef

Benim de ailem biraz dinlen yeni mezun oldun dediler hele de şehir dışında iş bulunca baya sorun çıkardılar ama herkes iyi şimdi
Hangi bölümden mezun oldun canım?
Biz bu ara baya çalışma arkadaşı arıyoruz

yaaa bilkentten mezunum ben tatlım bankacılık finans ama kesinlkle banka istemiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…