- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
-
- Konu Sahibi lluviaprincesa
slm kızlar nasılsınız bu kötü ankara havasında?benim moralim en alt seviyede sabah bi kalktım oğlum ağlıyo beşikte yanakları kıpkırmızı 39.3 ateş dünden belliydi böyle olacağı ve çok huzursuz ne yapıcam bilmiyorum
çook şükür iyiyim iyi olmaya çalışıyorum daha doğrusu..... kilo almaya çalıştıkça geri gidiyorum 46 kiloya düşmüşüm moralim bozuldu biraz ama olsun sağlığım yerindeya oda yeter sen nasılsın
bende eylülde ankaraya gelin geliyorum. veee kimseyi tanımıyorumçok yalnız kalacağımdan korkuyorummm offff napacam ankarada
rüyamda umutsuzca beklediğim kişinin anneme yakın olsun diye buralardan ev tuttuğunu gördümde
slm kızlar nasılsınız bu kötü ankara havasında?benim moralim en alt seviyede sabah bi kalktım oğlum ağlıyo beşikte yanakları kıpkırmızı 39.3 ateş dünden belliydi böyle olacağı ve çok huzursuz ne yapıcam bilmiyorum
etlikte bi tanıdığım var adıda yağmur :))etlik lisesinin orda oturuyorum canım memnum oldum tanıştığımaaa :)
iyidir senden naber bakalımmm
iyiyim bendee vakit geçiriyorum :97:
çalışıyor muydun canım sen
evet canım çalışıyorum işteyim şuan
sen napıyosun çalışıyomusun hamilesin bide:97:
darısı banaaaaa:97:
ben çalışmıyorum canım... evdeyim sürekli.. bebişim doğsun ugurlu gelir inşallah bi iş bulurum belki o zaman.. darısı sana tabiii
kaç yıllık evlisin sevcihan
1 senelik canım.. sen
S.a kızlar ben istanbulda oturuyorum fakat 3 aya kadar ankaraya taşınacağım memleketim ankara :) bende tanışmak istiyorum malum yeni yer yeni insanlar canım bi hayli sıkılacak bari burada sizlerle olayım aranıza alırsanız sevinirim..