Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

slm kızlar nasılsınız bu kötü ankara havasında?benim moralim en alt seviyede sabah bi kalktım oğlum ağlıyo beşikte yanakları kıpkırmızı 39.3 ateş dünden belliydi böyle olacağı ve çok huzursuz ne yapıcam bilmiyorum

geçmiş olsunnn....evet hava kötü cidden insanında içi kararıyor

çook şükür iyiyim iyi olmaya çalışıyorum daha doğrusu..... kilo almaya çalıştıkça geri gidiyorum 46 kiloya düşmüşüm moralim bozuldu biraz ama olsun sağlığım yerindeya oda yeter sen nasılsın

sağlığın bozulmadan verip alabiliyosan bozma moralini bence.. yavas yavas alırsın istedigin kiloyu mutlaka

bende eylülde ankaraya gelin geliyorum. veee kimseyi tanımıyorum:KK43: çok yalnız kalacağımdan korkuyorummm offff napacam ankarada:KK14:

umarım yalnız kalmazsın.. komşuların cevren olur.. olmadı biz varız :KK70:

:KK69::KK69: rüyamda umutsuzca beklediğim kişinin anneme yakın olsun diye buralardan ev tuttuğunu gördümde :KK69::KK69:

bir rüya bile insanı nasıl mutlu ediyor dimiii.. bende hamileyim hep bebekler gördüm.. bi oglum oluyo bi kızım... :)) ama cok tatlıydııııııııııı

slm kızlar nasılsınız bu kötü ankara havasında?benim moralim en alt seviyede sabah bi kalktım oğlum ağlıyo beşikte yanakları kıpkırmızı 39.3 ateş dünden belliydi böyle olacağı ve çok huzursuz ne yapıcam bilmiyorum

geçmiş olsun canım umarım basit bişeydir

etlik lisesinin orda oturuyorum canım memnum oldum tanıştığımaaa :)
etlikte bi tanıdığım var adıda yağmur :))

kızlar günaydınnnnn:KK71:
haftasonu iş olmadığı için nete giremedim
henüz evede bağlatmadık o yüzden haftasonu ayrı kaldım:97:
eeee sizler nerdesinizzz bakemmmmm:KK62::KK62:

Son düzenleme:
S.a kızlar ben istanbulda oturuyorum fakat 3 aya kadar ankaraya taşınacağım memleketim ankara :) bende tanışmak istiyorum malum yeni yer yeni insanlar canım bi hayli sıkılacak bari burada sizlerle olayım aranıza alırsanız sevinirim..:nazar:

S.a kızlar ben istanbulda oturuyorum fakat 3 aya kadar ankaraya taşınacağım memleketim ankara :) bende tanışmak istiyorum malum yeni yer yeni insanlar canım bi hayli sıkılacak bari burada sizlerle olayım aranıza alırsanız sevinirim..:nazar:

hoşgeldin canım
evleniyomusun? hangi sebeple geleceksin güzel ankaramıza :97:

X