- 4 Mart 2009
- 453
- 1
- 36
- Konu Sahibi lluviaprincesa
betty ben de mamaktayım dikimevinde cebeciye yakın ileride belki görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurtuluş lisesinde okudum cnm. mamak ta oturuoduk o zamanlar.
evt ya ilginç ama bnde sana hemencik ısındım
biz yakında akraba çıkacağız haberin olsun:):) bende ortaokulu kurtuluşta okudum
betty ben de mamaktayım dikimevinde cebeciye yakın ileride belki görüşürüz
hadi yaaa
ne kadar çok ortak yönümüz var yahu. gitgide daha fazla şaşırıyorum
artık akraba da çıkarsak kan çekti dicem
tatlım ben emekte oturuyorum suanda ama hiiic sorun ins gorusrz her turlu :)
aslında hiç farketmez emek veya cebecide oturman ankaray sayesinde ulaşımı hiç te zor değil buradaki güzel arkadaşlıklar devam ederse ileride gerçek yaşamda da görüşmeyi çok isterim :)))
aramızda yaş farkı olmasa aynı dönemlerde gitmiş olsak okula mutlaka göz aşinalığı olurdu meşhurrr 20 numaraları unutmamışsındır heralde mavi otobüsler :):):) kızılay yollarında görmüşüzdür belki birbirimizi
derfat hoşgeldin canım nasılsın ??
unuturmuyum hiç 20 numarayla gider gelirdim okula. kızılayı da özledim ya
bizim ankarada çok akrabamız var cnm. bakalık kısmet olurda yazın gelirsek haberleşip görüşelim
iyiyim canım eşimi işe gönderdim oğlumuda uyuttum sohbete geldim geçmişe bakıyodum
sen nasılsın?kızlar sizler nasılsınız?
iyiyim canım eşimi işe gönderdim oğlumuda uyuttum sohbete geldim geçmişe bakıyodum
çoook şükür iyiyiz canım içimde bi mutluluk var bugün
hosgeldin cnmmm oo snde bide bebiş var ne gusseeell
iyi olmana sevindim canım hımmm hayırdır bakalım ne için acaba?mutluluğunua ortak olmak isteriz canım
evet canım 20 aylık yaramazmı yaramaz bi oğlum var avatarımda sıpa benim oğlum......