Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

hadi yaaa:KK1:

ne kadar çok ortak yönümüz var yahu. gitgide daha fazla şaşırıyorum:KK60::KK60::KK60:

artık akraba da çıkarsak kan çekti dicem:KK1:

aramızda yaş farkı olmasa aynı dönemlerde gitmiş olsak okula mutlaka göz aşinalığı olurdu meşhurrr 20 numaraları unutmamışsındır heralde mavi otobüsler :):):) kızılay yollarında görmüşüzdür belki birbirimizi

aramızda yaş farkı olmasa aynı dönemlerde gitmiş olsak okula mutlaka göz aşinalığı olurdu meşhurrr 20 numaraları unutmamışsındır heralde mavi otobüsler :):):) kızılay yollarında görmüşüzdür belki birbirimizi

unuturmuyum hiç 20 numarayla gider gelirdim okula.:KK49: kızılayı da özledim ya:KK43:

bizim ankarada çok akrabamız var cnm. bakalık kısmet olurda yazın gelirsek haberleşip görüşelim :KK34:

iyiyim canım eşimi işe gönderdim oğlumuda uyuttum sohbete geldim geçmişe bakıyodum
sen nasılsın?kızlar sizler nasılsınız?

iyiyim canım sağol sen ne güzel eşini işe göndermişsin akşama döner benimkisi bir haftadır yok ve çok özledim pazartesi dönecek bir daha göndermeyeceğim zaten çevrem yok eş de gidince insan kötü oluyor :KK43:(( ama kk sayesinde iki çift laf edebiliyorum sağolun

bende eylülde ankaraya gelin geliyorum. veee kimseyi tanımıyorum:KK43: çok yalnız kalacağımdan korkuyorummm offff napacam ankarada:KK14:

Üniversite yıllarımı hep Ankara'da yaşamak istedim kısmet olmadı
Yıllar sonra mezun oldum şimdi Ankara'ya yerleştim
İyi ki de işimi burda bulmuşum ne güzel,ne huzurlu bi şehir

X