Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

merhaba arkadaşlarrr bende aynı dertten muzdaribim kimsem yok burda evliyim 11 aylık kızım var kızım ve eşimden başka kimsem yok sıkıntıdan patlamak üzeriyim hiç bi kafa dengimiz arkadaşımız yok eşimin gerçi iş yerinde arkadaşları var onlar çok iyiler ama düğünde şunda bunda ancak karşılaşıyoruz eşleriyle çünkü hepsi çok uzakta oturuyo biz keçiören etlikteyiz yaşlarıda çok büyük hepsinin zaten bu arada 23 yaşındayım :)

merhaba arkadaşlarrr bende aynı dertten muzdaribim kimsem yok burda evliyim 11 aylık kızım var kızım ve eşimden başka kimsem yok sıkıntıdan patlamak üzeriyim hiç bi kafa dengimiz arkadaşımız yok eşimin gerçi iş yerinde arkadaşları var onlar çok iyiler ama düğünde şunda bunda ancak karşılaşıyoruz eşleriyle çünkü hepsi çok uzakta oturuyo biz keçiören etlikteyiz yaşlarıda çok büyük hepsinin zaten bu arada 23 yaşındayım :)

hoşgeldin canım etlik benim bekarkenki evime yakındı. basınevlerindeydim bende:97: etliğin neresindesin tam olarak

ne kadar çokmuşuz aslında aynı dertten olan.. bende keçiörendeyim

birinci senemiz canım evlendigim ay kaza gecirdik bir senedir hastanelerle ugrasıyoruz yıldönümümde güzel biseyler olsun istiyorum ne yapsamki bir fikri olan varmı kızlarr

benimde aklıma bişey gelmiyo eğer gelirse paylaşırım canım bizim 29 ama biz maaştan dolayı 30nda kutluycaz oğlumu anneme bırakmayı düşünüyorum zaten sen evdemi kutlamayı düşünüyosun

kızlar bide ben ne farkettim yıllardır üyeyim galiba 3 mü oıldu ne hiç arkadaş edinemedim inanırmısın bi kaç tane oldu onlarlada başto konuştuk sonra koptuk gittiiiii ben asosyalmiyim neyim millete bakıyorum birsürü arkadaşı varrrrr ama ben,m kimsem yok off çok sıkılıyorummmm yaa sizlerde olmasanızzzz:KK43::KK43::KK43:

gunaydınlaar kızlar herkeseee..
kızlar bencede insallah kopmayızda burda reelde de gercek dostluklar kurup kurtuluruz bu yalnızlktan komsusuzluktaaaan hepinize guzel 1 gun diliyoruumm

çook şükür iyiyim iyi olmaya çalışıyorum daha doğrusu..... kilo almaya çalıştıkça geri gidiyorum 46 kiloya düşmüşüm moralim bozuldu biraz ama olsun sağlığım yerindeya oda yeter sen nasılsın

boy 1,70 olunca kilo baya problem oluyor üfff artık zayıf olmak istemiyorum :KK47::KK47: dikkat ettimde sonradan ankaraya gelenlerin hiçbiri ankarayı sevmemiş gerçi burada doğup büyümeme rağmen benimde pek sevdiğim söylenemez

X