- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
- Konu Sahibi lluviaprincesa
burdayımmm:80:.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlarrr bende aynı dertten muzdaribim kimsem yok burda evliyim 11 aylık kızım var kızım ve eşimden başka kimsem yok sıkıntıdan patlamak üzeriyim hiç bi kafa dengimiz arkadaşımız yok eşimin gerçi iş yerinde arkadaşları var onlar çok iyiler ama düğünde şunda bunda ancak karşılaşıyoruz eşleriyle çünkü hepsi çok uzakta oturuyo biz keçiören etlikteyiz yaşlarıda çok büyük hepsinin zaten bu arada 23 yaşındayım :)
merhaba arkadaşlarrr bende aynı dertten muzdaribim kimsem yok burda evliyim 11 aylık kızım var kızım ve eşimden başka kimsem yok sıkıntıdan patlamak üzeriyim hiç bi kafa dengimiz arkadaşımız yok eşimin gerçi iş yerinde arkadaşları var onlar çok iyiler ama düğünde şunda bunda ancak karşılaşıyoruz eşleriyle çünkü hepsi çok uzakta oturuyo biz keçiören etlikteyiz yaşlarıda çok büyük hepsinin zaten bu arada 23 yaşındayım :)
ayy az kalmış ne güzel kaçıncı seneniz canım?
kızlaaaaaaar bende aynı dertten muzdaribim butun arkadaslarım mezun olup memleketlerine gittiler bi komsum bile yok bnmdee
birinci senemiz canım evlendigim ay kaza gecirdik bir senedir hastanelerle ugrasıyoruz yıldönümümde güzel biseyler olsun istiyorum ne yapsamki bir fikri olan varmı kızlarr
hoşgeldin canım etlik benim bekarkenki evime yakındı. basınevlerindeydim bende:97: etliğin neresindesin tam olarak
kızlar baya ankaralı varmış inş kopmayız
çook şükür iyiyim iyi olmaya çalışıyorum daha doğrusu..... kilo almaya çalıştıkça geri gidiyorum 46 kiloya düşmüşüm moralim bozuldu biraz ama olsun sağlığım yerindeya oda yeter sen nasılsın