- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
- Konu Sahibi lluviaprincesa
memnun oldum kızlar binada kapılarımızı çalan yoksa biz birbirimizin kapısını çalallım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memnun oldum kızlar binada kapılarımızı çalan yoksa biz birbirimizin kapısını çalallım
hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz sanırım
kızlar bende 29 yaşındayım 1 senelik evliyim.. evlendim evleneli bi komsu ne hayırlı olsun ne hoşgeldin dedi.. aynı semtimdeyim, yabancı yerede gelin gitmedim ama insanlıga göre değişiyo demekki, binada komşuluk diye bişey yok.. cok sıkıcı
5 soruda size ruhunuzu,hayallerinizi, karakterinizi,eşlerinizi, sosyal yaşamınızı kısacası sizi size anlatacağım. varsa cesareti olan xxxxxxx bekliyorum.
kızlar bende 29 yaşındayım 1 senelik evliyim.. evlendim evleneli bi komsu ne hayırlı olsun ne hoşgeldin dedi.. aynı semtimdeyim, yabancı yerede gelin gitmedim ama insanlıga göre değişiyo demekki, binada komşuluk diye bişey yok.. cok sıkıcı
insanlara ne olmuş anlayamıyorum bende evlendim gelmediler tamam o neysede trafik kazası geçirdim ölümden döndüm geçmiş olsunada gelmediler
10 temmuz yıl dönümümüz canım :)
Semtine göre değişiyo galiba. Benim komşularım bitane valla. gelirler giderler, selam verirler, arabam olmadığı zaman anahtarını vereni biliyorum ki ben daha bir yıldır aynı binada oturuyorum.
10 temmuz yıl dönümümüz canım :)
Semtine göre değişiyo galiba. Benim komşularım bitane valla. gelirler giderler, selam verirler, arabam olmadığı zaman anahtarını vereni biliyorum ki ben daha bir yıldır aynı binada oturuyorum.
bizimkide 17 si canım :))
sen komşu yönünden şanslıymışsın canım
bi atasözü varya çok doğruymuş ev alma komşu al diye çoook doğruuu çok
çok şanslıısın o zaman valla... annemlerin komsuluguda iyiidr arada bi sokak var ama sanki başka ildeyim
kızlarrr bizde 29 haziranda yani 5 gün sonra 3ncü senemizi bitiryoruz
Bi yastıkta tontiş tontiş yaşlanın inş.....