Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

memnun oldum kızlar binada kapılarımızı çalan yoksa biz birbirimizin kapısını çalallım

kızlar üzgünüm ama ankarada komşuluk bitmiş durumda ben de eryamanda oturuyorum 8 yıl önce taşındık ve kimseyi tanımıyorum doğru düzgün. 60 daireden topu topu tanıdığım 10 ancadır yani. o da meraba meraba yani.

kızlar bende 29 yaşındayım 1 senelik evliyim.. evlendim evleneli bi komsu ne hayırlı olsun ne hoşgeldin dedi.. aynı semtimdeyim, yabancı yerede gelin gitmedim ama insanlıga göre değişiyo demekki, binada komşuluk diye bişey yok.. cok sıkıcı

hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz sanırım :KK61:

10 temmuz yıl dönümümüz canım :)

kızlar bende 29 yaşındayım 1 senelik evliyim.. evlendim evleneli bi komsu ne hayırlı olsun ne hoşgeldin dedi.. aynı semtimdeyim, yabancı yerede gelin gitmedim ama insanlıga göre değişiyo demekki, binada komşuluk diye bişey yok.. cok sıkıcı

Semtine göre değişiyo galiba. Benim komşularım bitane valla. gelirler giderler, selam verirler, arabam olmadığı zaman anahtarını vereni biliyorum ki ben daha bir yıldır aynı binada oturuyorum.

insanlara ne olmuş anlayamıyorum bende evlendim gelmediler tamam o neysede trafik kazası geçirdim ölümden döndüm geçmiş olsunada gelmediler

ben kendi semtimden uzağa geldim ve hiç alışamadım buraya :85:
kendi semtimde eşim dostum bütün akrabalarım orada orada olsam daha mutlu olurdum eminim
bizim sitemiz kocaman bi eşimin teyzesi var komşu olarak onun dışında kimseyi tanımıyorum aynen dediğin gibide kimse bi hayırlı olsuna bile gelmedi ya kendi ağzımla çağırdım artık gelin oturalım tanışalım diye daha kimseden ses yok

bundan sonra canımızı sıkmayalım bence canım birbirimize burdan destek olalım apartmanımızda doğru düzgün komşu yoksa kadınlar kulübünde birbirinin halinden anlayan iyi insanlar var :21:

bende kendi semtimde değilim var bi tane arkadasım var aynı iş yerinde çalışıyoduk aynı zamanda evlendik aynı yere gelin geldik ve çok iyi aramız o olmasa ben çatlarım ben olmasam o çatlar

insanlara ne olmuş anlayamıyorum bende evlendim gelmediler tamam o neysede trafik kazası geçirdim ölümden döndüm geçmiş olsunada gelmediler

Onlar insanlıktan cıkmışlar. Doğalgaz cıktı tabi küle muhtaçlık kalktı ortadan :KK1:

Semtine göre değişiyo galiba. Benim komşularım bitane valla. gelirler giderler, selam verirler, arabam olmadığı zaman anahtarını vereni biliyorum ki ben daha bir yıldır aynı binada oturuyorum.

bizimkide 17 si canım :))

sen komşu yönünden şanslıymışsın canım
bi atasözü varya çok doğruymuş ev alma komşu al diye çoook doğruuu çok

çok şanslıısın o zaman valla... annemlerin komsuluguda iyiidr arada bi sokak var ama sanki başka ildeyim :KK1::KK1:

bizimkide 17 si canım :))

sen komşu yönünden şanslıymışsın canım
bi atasözü varya çok doğruymuş ev alma komşu al diye çoook doğruuu çok

Kesinlikle haklısın, zor zamanlarda insan kapısını calabileceği birini arıyor.

çok şanslıısın o zaman valla... annemlerin komsuluguda iyiidr arada bi sokak var ama sanki başka ildeyim :KK1::KK1:

Apartmanda yaşayanlarla ilgili demek ki
. İnsan olabilmekle alakalı.

X