- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- Konu Sahibi lluviaprincesa
sağol canım hepimiz bir yastıkta yaşlanalım ve çookkkkkkkkkkk mutlu olalım
Eşimin fotoğraf stüdyosu da akderede. cami var ya o caddenin üstünde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım hepimiz bir yastıkta yaşlanalım ve çookkkkkkkkkkk mutlu olalım
insanlara ne olmuş anlayamıyorum bende evlendim gelmediler tamam o neysede trafik kazası geçirdim ölümden döndüm geçmiş olsunada gelmediler
ben kendi semtimden uzağa geldim ve hiç alışamadım buraya :85:
kendi semtimde eşim dostum bütün akrabalarım orada orada olsam daha mutlu olurdum eminim
bizim sitemiz kocaman bi eşimin teyzesi var komşu olarak onun dışında kimseyi tanımıyorum aynen dediğin gibide kimse bi hayırlı olsuna bile gelmedi ya kendi ağzımla çağırdım artık gelin oturalım tanışalım diye daha kimseden ses yok
bundan sonra canımızı sıkmayalım bence canım birbirimize burdan destek olalım apartmanımızda doğru düzgün komşu yoksa kadınlar kulübünde birbirinin halinden anlayan iyi insanlar var
Eşimin fotoğraf stüdyosu da akderede. cami var ya o caddenin üstünde
Geyik bölümüne acmamız laızm aslında bu başlığı. Burası Bir derdim var bölümü ya :S Uyarı alıcaz galiba
aaa tam olarak neresinde hangi cami canım o kadar çok varki ..
ben mutlu mah canım akdereyi geçiyıruz
Ayy cok da bilmiyorum ki. Nasıl anlatsam caminin altında yunus market var, mehmetali altun caddesinin üstünde
aaa tam olarak neresinde hangi cami canım o kadar çok varki ..
ben mutlu mah canım akdereyi geçiyıruz
tamam canım biliyorum hemde çok iyi biliyorum oğluma stüdyo fotosu çektirmeyi düşünüyorum olmzsa oraya giderim
kızlar burası iyi oldu ya vallahi... ben şimdilik gidiyorum.. görüşmek üzere.
27 haziran bizimde ilk yıldönümümüz çook heyecanlıyımmm
kızlar bende kaçıyorum biraz oğlumla ilgileneyim hemde acıktım karnımı doyurayım
kızlar bende kaçıyorum biraz oğlumla ilgileneyim hemde acıktım karnımı doyurayım