Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

insanlara ne olmuş anlayamıyorum bende evlendim gelmediler tamam o neysede trafik kazası geçirdim ölümden döndüm geçmiş olsunada gelmediler

insanlık ölmüş ölmüş maalesefff :KK43:((

ben kendi semtimden uzağa geldim ve hiç alışamadım buraya :85:
kendi semtimde eşim dostum bütün akrabalarım orada orada olsam daha mutlu olurdum eminim
bizim sitemiz kocaman bi eşimin teyzesi var komşu olarak onun dışında kimseyi tanımıyorum aynen dediğin gibide kimse bi hayırlı olsuna bile gelmedi ya kendi ağzımla çağırdım artık gelin oturalım tanışalım diye daha kimseden ses yok

banada aynı kattan bi kadın arada bir cocugunu yollar şundan var mı bundan var mı diye.. bende gıcıklıgına yok diyorum.. bi kere verdim ilk geldigim zaman geri vermedi hıhhhh

bundan sonra canımızı sıkmayalım bence canım birbirimize burdan destek olalım apartmanımızda doğru düzgün komşu yoksa kadınlar kulübünde birbirinin halinden anlayan iyi insanlar var :21:

burası olmasa kafayı yerim zaten vallahi

Geyik bölümüne acmamız laızm aslında bu başlığı. Burası Bir derdim var bölümü ya :S Uyarı alıcaz galiba :KK70:

tamam canım biliyorum hemde çok iyi biliyorum oğluma stüdyo fotosu çektirmeyi düşünüyorum olmzsa oraya giderim

Ne zaman istersen :) Eşim orda durmaaz genelde dış çekimlere gider yine de gidebilirsin

kızlar burası iyi oldu ya vallahi... ben şimdilik gidiyorum.. görüşmek üzere. :KK3::KK3:

Güle güle cnm

X