Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

insanlara ne olmuş anlayamıyorum bende evlendim gelmediler tamam o neysede trafik kazası geçirdim ölümden döndüm geçmiş olsunada gelmediler

insanlık ölmüş ölmüş maalesefff ((

banada aynı kattan bi kadın arada bir cocugunu yollar şundan var mı bundan var mı diye.. bende gıcıklıgına yok diyorum.. bi kere verdim ilk geldigim zaman geri vermedi hıhhhh

bundan sonra canımızı sıkmayalım bence canım birbirimize burdan destek olalım apartmanımızda doğru düzgün komşu yoksa kadınlar kulübünde birbirinin halinden anlayan iyi insanlar var

burası olmasa kafayı yerim zaten vallahi

Geyik bölümüne acmamız laızm aslında bu başlığı. Burası Bir derdim var bölümü ya :S Uyarı alıcaz galiba

tamam canım biliyorum hemde çok iyi biliyorum oğluma stüdyo fotosu çektirmeyi düşünüyorum olmzsa oraya giderim

Ne zaman istersen :) Eşim orda durmaaz genelde dış çekimlere gider yine de gidebilirsin

kızlar burası iyi oldu ya vallahi... ben şimdilik gidiyorum.. görüşmek üzere.

Güle güle cnm

kızlar bende kaçıyorum biraz oğlumla ilgileneyim hemde acıktım karnımı doyurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…