Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

kesinlilkle doğru... önce tanışmak kaynaşmak gerekli burda

25,5 yaşındayım, devlet memuruyum, evliyim birlik mah deyim doğma büyüme ank lıyım

ben 23 yaşındayım öğretmenim mamakta oturuyorum canım bir ankaralıyı yakalamışken sorayım sizin bu memlekette neden yeni taşınan birine sanki hiç yokmuş gibi davranıyorlar lafım meclisten dışarı ya kime söylesem bu durumdan şikayetçi tabi istisnalar da vardır :)))

bende şikayetlencem şimdi ama banada öyleler
yeni taşındığım binada 1 yıl olacak daha kimse gelip gitmedi buraya kim taşındı nedir necidir bi gidelim görelim demediler

bende şikayetlencem şimdi ama banada öyleler
yeni taşındığım binada 1 yıl olacak daha kimse gelip gitmedi buraya kim taşındı nedir necidir bi gidelim görelim demediler

bu durum insanın canını çok sıkıyor değil mi canım ben evlenip taşınmadan şöyle hayal etmiştim apartmandan çevreden arkadaşlarım olur hep beraber toplanırız gün yaparız dertleşiriz güleriz eğleniriz diye ama tüm hayallerim suya düştü kapımı kapıcı haricinde çalan yok yeni atandığım okuldaki ortam ise inanın çok bozuk zor günler geçiriyorum yani...

slm kızlarr bende geldim akderede oturuyorum 3 yıllık evliyim 20 aylık oğlum var çalışmıyorum

bende ankaradayım elvankentde bir senelik evliyim benimde kapımı çalan olmadı apartmanda birilerini görünce slm veriyorum zoraki cvp veriyorlar

aynen canım ya tamam çalışıyorum bütün gün işteyim ama ne bileyim bi sıkılınca kapısını çalacağın komşunu olması iyi olurdu. bide ben böyle ev gezmelerini günleri falan çok severim hamurişleri yapılsın çaylar demlensin ohhh sohbetedilsin bayılırım ama işte komşularım sağolsun hiç gelmedi
bu arada 3 yıllık öğretmenim 4 aydır ankaradayım öncesinde çorumdaydım ve 4 aylık evliyim :))

amanın taze gelin:97:
gerçi bende yeniyim ama olsun

bende ankaradayım elvankentde bir senelik evliyim benimde kapımı çalan olmadı apartmanda birilerini görünce slm veriyorum zoraki cvp veriyorlar

aynen canım ya bende gülüyorum böle yüzlerine bakarakkii konuşsunlar diye hepimizin aynı sorunu var hemen hemen niye böyleki ya insanlar birbirinden kaçıyo konuşmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…