Ankara'dan yalnızlıktan sıkılanlar tanışalım yeni dostluklar kuralım (:

slm kızlar nasılsınız?ben biraz yorgunum çağan iyileşti ateşi yok çok şükür ama çok huysuz ve uyku düzeni kalmadı uyutamıyoruz ikea açıldıya bizim buraya oraya gittik ikeayo gezerken çağanın uykusu geldi haydaaa gezemedn çıktık eve geldik şimdi uyuyooo..ha bu arada ben bu aralar çok katılamıycam sohbete çünkü eşim yıllık izine çıktı 12 gün ama arada uğrarım

paristebirgece kusura kalma arkadaşım cevap yazcağım sırada elektirikler kesildi bekledim gelmedi bende doktora gittim ben 11 senelik evliyim iş icabı ankaraya taşınacağım memleketim ankara cevap geç kaldı kusura kalma ayrıca tüm başkentte oturan dostlarada sevgiler ..

paristebirgece kusura kalma arkadaşım cevap yazcağım sırada elektirikler kesildi bekledim gelmedi bende doktora gittim ben 11 senelik evliyim iş icabı ankaraya taşınacağım memleketim ankara cevap geç kaldı kusura kalma ayrıca tüm başkentte oturan dostlarada sevgiler ..
rica ederim ne demek
bizdende sana sevgiler :KK71:
Evet yaaa neden böyle olduuu.. bakıyorum kimsecikler yok valla

evet ya ne güzel bol sohbetli bi topik olacak diyodum ama malesef:KK58:

Bende ankaradayııım.Çok sıkıcı artık bu şehir altında araban yoksa doğru düzgün gezemiyorsun bile :2:

selam verip kaçmıyorum kızlar bakıyorum kimse yok ne yapayım mecburen çıkıyorum bir tek dün giremedim işim vardı onun haricinde sürekli uğruyorum kimse yok

Kaç gündür ev arama ve iş seyahati yüzünden girememiştim
Sanırım istediğim gibi bi ev buldum,umarım kısa sürede taşınabilirim
Ankara'yı karış karış gezme çabalarım da sürüyor :KK1:
Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar :KK54:

X