- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
selam arkadaşlarr nabersiniz megrayın babasıda hasta yogun bakımdaydı çıktı çok şükürr dua edinn rabim taz zmanda tüm hastalarımıza şifa vrersinnn
amin cnm bnm Allah razı olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlarr nabersiniz megrayın babasıda hasta yogun bakımdaydı çıktı çok şükürr dua edinn rabim taz zmanda tüm hastalarımıza şifa vrersinnn
aminn cümlemizin hastaarı ile birlikte megraynın babasınada Allah şifalar versin...
evet çok iyi anlıyorum avm lerde filan da çalışmıştım zor işler ya amele gibi kullanıyolar onlar da insanı.ne okuyosun tatlım sen?
Amin.büyük geçmişler olsun Rabbim tez şifa versin tüm hastalarımıza...
Sana da hayırlı cumalar canım. nasılsın nasıl gidiyo bu sığuk kış günleri kar fırtına uçucaz vallahi ya yakında
günaydın güzel hamişler, dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :))
yeni gelen arkadaşlar olmuş ama devamlılığı olmamış......
günaydın güzel hamişler, dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :))
teşekkürler hepimizin kutlu olsun....
amin cnm bnm Allah razı olsun...
Neyse kısaca geçeyim.... 20 gündür çok sıkıntılı bir sınavdan geçtik fakat Rabbime sonsuz şükürler olsunki dahada iyiye gidiyoruz inş.Şimdilik tek sorunumuz yemekle ilgili bu kısmı aşarsak babam eski kilosuna dönerse olması gereken 2 operasyon daha var.Ama şimdilik öncelik beslenmesi bağırsakların içeri alınması toparlanması ve inş. çabuk toparlarsa en son kalbindeki sıkıntı içinde by pass düşünüyorlar.Rabbim tüm hastalara şifa versin inş. hop otur hop kalk biraz manyağa döndük ama çok şükür sonunda beklediğimizden daha iyi sonuç geldi.
Kimsecikler yokken bende hazır sayfa dolduruyorum.Napiim pek fırsatım olmuyor şimdi bulmuşken az suyunu çıkarayım dedim....
Pepe Roman Havas Oynuyor oyna- pepe izle, pepee izle, pepe izgi film izle, pepe oyunlar
ayşenur şimdi bunu izliyor....
hayırlısı olsun kalgrimacımmmkızlarrrrr neredesinizzz???
ay benim midem gene cokk kötüü..bi doğursaydım da düzelseyim hayırlısıylaa
merhaba hoşgeldin burda sadece hamileler yok cnm :) normal bi topik burası ben ve bikaç arkadaş hamileyiz ama muhabbet edebiliriz ama hamileler olsun istiyorsan sadece burda cok yok olanların bir kısmıda giremiyor doğum yaklaştıgı için:kızlar benide aranıza alırmısınız ankarada oturuyorum 8 aylık evliyim bu ay ovülasyon testleriyle ateş ölçümü yaptım sat:19 şubat - bat:17mart beklenmeyen
inş. gelmez kırmızılar balgatta çalışıyorum teknık ressamım tüm topiklere
yada benım gibi topik olmak isteyenlere slm
merhaba hoşgeldin burda sadece hamileler yok cnm :) normal bi topik burası ben ve bikaç arkadaş hamileyiz ama muhabbet edebiliriz ama hamileler olsun istiyorsan sadece burda cok yok olanların bir kısmıda giremiyor doğum yaklaştıgı için:
teşekkürler lagrima canım bende sadece muhabbet arkadaşlık olsun istiyorum bende çok istiyorum bebek ama kısmet olmuyor bir türlü rabbım hayırlısını versin senın bebek varmı nerde oturuyorsun yada çalışıyorsun
kızlar benide aranıza alırmısınız ankarada oturuyorum 8 aylık evliyim bu ay ovülasyon testleriyle ateş ölçümü yaptım sat:19 şubat - bat:17mart beklenmeyen
inş. gelmez kırmızılar balgatta çalışıyorum teknık ressamım tüm topiklere
yada benım gibi topik olmak isteyenlere slm
kızlarrrrr neredesinizzz???
ay benim midem gene cokk kötüü..bi doğursaydım da düzelseyim hayırlısıylaa [/QUO
az kaldı inş. cnm...senin oğlan fazla durmaz orda...