Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

özlemişiz seniiii yaaaaaaaaaa buğün görrüştük ama burda olmandaa ayrıı birr moral oluyorr hepimizee cnm benimmm hep yazz boş kaldıkçaaa

cnmsın bende özlüyorum kk yı ve sizleri... önceden çok zamanım olurdu otururdum başında ama neyse bunada şükür...

amin alalh razı olsunnn megryaınm:KK16:

hayırlısı olsun kalgrimacımmm

iygelce rkıslarr buğün için ibzi evine misafir eden megrayın dostumuuu seviyorummm:KK16:

amin kuzum hepimizden razı olsun inş. her zaman beklerim cnm bnm bende seni çok seviyorum iyiki varsın.Şu hatun bir doğursaydı Allahın izniyle sağ salim kolayca.baharda bir çıkalım dışarı bu kış amma uzun geçti sıkıldım yahu....

kızlar benide aranıza alırmısınız ankarada oturuyorum 8 aylık evliyim bu ay ovülasyon testleriyle ateş ölçümü yaptım sat:19 şubat - bat:17mart beklenmeyen
inş. gelmez kırmızılar balgatta çalışıyorum teknık ressamım tüm topiklere :KK49:
yada benım gibi topik olmak isteyenlere slm :KK16:

Hoşgeldin kaç yaşındasın ? ne zamandır bebek istiyorsunuz? dr a gittinmi hiç bu konuyla alakalı?

selam kıslarr hava çok ğüselllllllllllllllllllll baharrrr geliyorr glaibaaaa:KK3:

cnm valla ben bu havalara pek kanmıyorum.Sabah çıktım soğuktu öğlen güneş çıktı...Dün de iyiydi hava ama akşam yine soğudu.Bende az üşütmüşüm bugün sağlık ocağına gittim boğazım 2 gündür yokluyordu ateşlik olmadan antibiyotiğe başladım ayşenurunda ölçümlerini yaptırdık.boy 90 cm olmuş kilosu 13 dediler ama bazen 12.5 da oluyor ya tartıyla yada giysiyle alakalı.Kafa yapımız hep küçüktü yine tüçük... Yalnız 2 yaş sendromumu yine hatırlattılar bebeklerin ilk ergenlik yaşıymış psikolojik manada sanırsam... İnatlaşma dediğim dedik mücadelesi şimdiden başladı.Normalde çabuk ikna olan çocuk şimdi çığlık çığlığa.Dün bile sizin arkanızdan ağladı sokağa çıkcam diye ellerinde ayakkabıyla.Halbuki önceden bay bay der kapıyı kapatırdı hiç yapmadığı şeyleri yapıyor.Kucağıma alınca kendini arkaya atıyor zapt edemiyorum öyle yapınca.Akşam 11 de bile sokak diye tutturdu dün babası pepee açtı biraz baktı ama bitince sil baştan yine başladı.Dikkatini dağıtacak oyalayıcı bir şeyler veriyoruz unutsun diye fakat en fazla 15 dk oyalanıyor sonra yine hatırlayıp ağlıyor hadi gidelim diye.Şu sıralar her istediğinin yapılmasını istiyor.Allah yardımcımız olsun inş. kolay atlatırız....Bu arada aldığın ruj ne renk güzelmi? kampanya varmıydı o markada?

Lagrima,melisdeniz,saykopat,doakolik,nurcan,suay,hytdnze, başka varmı unuttuğum?????? Bir soru sorayım hepinize ?? Çok öfkelenince ne yapıyor sunuz?Kimisinin çeneye vurur dır dır eder kimisi vurup döker vs... Ben önceden yol yürüyünce geçerdi şimdi bayağı kendimi frenlemeyi öğrenmişim kızım sayesinde....

Ayşenur uyandı görüşürüz kızlar.... Bu arada cumamız mübarek olsun inş....

süper bize arkadaşlıklar kuruyoruz . tekrar hoşgeldin cnm :) yenimahallede oturuyorum benimde 2.5 sene olmadı bebeğim Rabbim isiteyen herkese nasip etsinnn inşallahh. 20 günümüz falan kaldı işte. iş güç yok bebeğimi büyütcem inşallah :)
teşekkürler lagrima canım bende sadece muhabbet arkadaşlık olsun istiyorum bende çok istiyorum bebek ama kısmet olmuyor bir türlü rabbım hayırlısını versin senın bebek varmı nerde oturuyorsun yada çalışıyorsun :KK16:

not::KK49::nazar: senın doğum ne zaman yakın sanırım allah kurtarsın bebeşini sağlıkla kucağına al :emir_bebek::nazar:

çok sinirlendiysem şayet karşımdaysa o kişi, hiç iyi şeyler olmaz. elimde geliyorsa parçalarım saldırırım , küfürlerin biri bin para zaten :KK9: kırarım dökerim falan.. öfkeme hakim olamammm ne yazık ki..
Lagrima,melisdeniz,saykopat,doakolik,nurcan,suay,hytdnze, başka varmı unuttuğum?????? Bir soru sorayım hepinize ?? Çok öfkelenince ne yapıyor sunuz?Kimisinin çeneye vurur dır dır eder kimisi vurup döker vs... Ben önceden yol yürüyünce geçerdi şimdi bayağı kendimi frenlemeyi öğrenmişim kızım sayesinde....

cnmsın bende özlüyorum kk yı ve sizleri... önceden çok zamanım olurdu otururdum başında ama neyse bunada şükür...

amin kuzum hepimizden razı olsun inş. her zaman beklerim cnm bnm bende seni çok seviyorum iyiki varsın.Şu hatun bir doğursaydı Allahın izniyle sağ salim kolayca.baharda bir çıkalım dışarı bu kış amma uzun geçti sıkıldım yahu....

cnm valla ben bu havalara pek kanmıyorum.Sabah çıktım soğuktu öğlen güneş çıktı...Dün de iyiydi hava ama akşam yine soğudu.Bende az üşütmüşüm bugün sağlık ocağına gittim boğazım 2 gündür yokluyordu ateşlik olmadan antibiyotiğe başladım ayşenurunda ölçümlerini yaptırdık.boy 90 cm olmuş kilosu 13 dediler ama bazen 12.5 da oluyor ya tartıyla yada giysiyle alakalı.Kafa yapımız hep küçüktü yine tüçük... Yalnız 2 yaş sendromumu yine hatırlattılar bebeklerin ilk ergenlik yaşıymış psikolojik manada sanırsam... İnatlaşma dediğim dedik mücadelesi şimdiden başladı.Normalde çabuk ikna olan çocuk şimdi çığlık çığlığa.Dün bile sizin arkanızdan ağladı sokağa çıkcam diye ellerinde ayakkabıyla.Halbuki önceden bay bay der kapıyı kapatırdı hiç yapmadığı şeyleri yapıyor.Kucağıma alınca kendini arkaya atıyor zapt edemiyorum öyle yapınca.Akşam 11 de bile sokak diye tutturdu dün babası pepee açtı biraz baktı ama bitince sil baştan yine başladı.Dikkatini dağıtacak oyalayıcı bir şeyler veriyoruz unutsun diye fakat en fazla 15 dk oyalanıyor sonra yine hatırlayıp ağlıyor hadi gidelim diye.Şu sıralar her istediğinin yapılmasını istiyor.Allah yardımcımız olsun inş. kolay atlatırız....Bu arada aldığın ruj ne renk güzelmi? kampanya varmıydı o markada?

Ayşenur uyandı görüşürüz kızlar.... Bu arada cumamız mübarek olsun inş....

biliyorum bitaenm alalh yardımcımızo lsun hepimizin ayşima usludurr yapmaz o yaramazlık teyzesi gelir biadaha yer onuuu yavrum bneimm mis kokuyorr açma böregim:) sanada hayırelı cumlar cnm

2 yaş sonrası galiba çoçuklar b utür şeyleri yapıymuş balkona felan çıkarsaydın hava alırdı az bunalmıştır çoçuk bee kıyamam ben sinirlenince sen biliyon işte ne diyim:) saygı sınırını hep korumaya çalışırım eşimd eolsa bu böyle çok kırıp dökmem konuşalrakmheledilcek ibşeyse denerim yoksa ugraşam zaman bırakırım

karşımdaki insana göre değişir. benim için çok değerliyse genelde susar ağlarım sinirden.kendimden çıkarırım bi nevi. ziraa çok kırıcı olabiliyorum sözlerimle ama susmak en güzeli :44: eskiden olsaydı ohooo deli gibiydim ya çok hırçındım.duvara yumruk filan atıodum morarttığım incittiğim günler çok olmuştu öğrenciyken. amaaan artık pek iplemiyorum :KK31:

bu arada geldim ya 1-2 gün aktif olamadım pek.şu hastanelerle uğraşmaktan ay sinir oluyo insan. altı üstü B12 vitamini eksikliğim varmış yoğun derecede 2-3 gün gittim geldim sürekli :KK37: pöööööööööööf :KK31:

lagrimacım canım ya daha da dikkat et kendine oğluş artık sabırsızlanıyo rahatsız ediyo anneyi tabi amanıın :KK49:

herkese iyi geceler hatunlar iyisinizdir inşallah herkes tek tek yeni gelenler eskilerle birlikte :KK3: topic'in adı hamilelerle ilgili değil ki sırf hamileler olsun Ankaradaki bayanlar konuşalım tanışalım kaynaşalım dedik :KK9: :KK55: bende bi asker yâreniyim yani ona bakılırsa En Büyük TÜRKİYE :KK4: :KK9:

huu huuu kim var km yok? napıyorsunuz hanımlar ??
eskiden girenler neredesiniz??? öldünüz mü kaldınız mı? hayır mı şer mi? gelindeiki lafı belini kıralım.. bazılarınızdan haberim varda haberim olmayanlar gelinnn de muhabbet edelim...

iyi meliscim senden nbr?? ya sana ne diem sen bana bişiler bulmuştun ya ne oldu onlar? ve neler bulmuştunn?

[ selam kıslar nabersinizzz vatan marketten gldim kalvyem bozulmuştuu aldık yensiniii anacım mousda sizlere ömürdü degiştiler bakalım:):KK53:

huu huuu kim var km yok? napıyorsunuz hanımlar ??
eskiden girenler neredesiniz??? öldünüz mü kaldınız mı? hayır mı şer mi? gelindeiki lafı belini kıralım.. bazılarınızdan haberim varda haberim olmayanlar gelinnn de muhabbet edelim...

vuuuuuu nasıl yaptın ay o alttaki tıcker ı? okuyunca ben bile heyecanlanıyorum ...

2-3 gündür normale döndüm ya çok şükür ... Hemen selim gülgören cennet klibini açtım az önce .... Pek keyifleniyorum yahuu... Birde gökhan tepe söz e taktım şu ara... Nerde duysam durup dinleyip öyle gidiyorum... :21:

X