• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

dandik bi sınava girdim.garanti bankasının.50 dakikaya 120 soru vermişlerdi ona mı sinirlenseeeeeem yoksa kar yağan bi memlekette kaldırımları mermer yapan zihniyete mi sinirlenseeeeeeeem bilemedim :14:

napıyosonuz kızlaaaaaaaaaar nasılsınız tek tek :24:

bu arada arada yeni gelen arkadaşlar oluyolar bi uğrayıp kaçmasanız keşke de daimi kalabilseniz takip etmek o kadar da zor diil ki :19: bi arakadaşa bakıp çıkıcam demediğiniz kaldı :9:

knedi adıma iyimm:)) saykopatcım sen nasılsın ?

dogru valaaa yürümek zorlaşıoy ank kar yagınca büyükşehir bide burasıı ama kaldırımda yolarda küre küre kar olmuş eve gitmek için 4o takla açıyoz valaa bir yola inip yürüyüz bir kaldırıma çıkıyozz

allah bizlere saglık versin mücadele ğücüüüü tatlım

amiiiin canım ya amiiin zor valla aynen felaketti bugün kızılay.yarın da gidicem bakalım yarın nasıl olcak :44:

selam hoşgeldinn..bi arkadaşa bakıp çıkcaktım demek yokk
selam bende ankaralıyım:)

yok cnm sağolasın hastanelerde vs uğraşıyorum.
haklısın sendee :/ arda mesaj atıyorum ama bu hafta arayamadım dogru valaaa canım yapcam bişe varsa söyle bak elimden gelen gelmeyen ugarırım cidden:)

kar yagan bir memlekette kaldırımlarn mermer yapılmasına sinirlenebilirsin bende sinirleniyorummmm
:47::47::47::47::47::47::47:
dandik bi sınava girdim.garanti bankasının.50 dakikaya 120 soru vermişlerdi ona mı sinirlenseeeeeem yoksa kar yağan bi memlekette kaldırımları mermer yapan zihniyete mi sinirlenseeeeeeeem bilemedim :14:

hafta içi ankamele gitcem kahve ve şaç maskesi almya bakalım nası lgitcem işn kar azalır:)

ikıslar nabersinizz çok az kimse gelmiyor topigee yafff:ssz:

hee kimle gitcen? belki bende gelirim yanlız olursan.. ve hangi gün gitcen. perşembeyi untumadın demi?
gel sen topiğe olmaz sana bırakcam viliahdımsın:D

hafta içi ankamele gitcem kahve ve şaç maskesi almya bakalım nası lgitcem işn kar azalır:)

ikıslar nabersinizz çok az kimse gelmiyor topigee yafff:ssz:

aman kimse gelmeş yada gelen ugaramaış bende yazmıcama rtık hıhhhhh:47:

hee kimle gitcen? belki bende gelirim yanlız olursan.. ve hangi gün gitcen. perşembeyi untumadın demi?
gel sen topiğe olmaz sana bırakcam viliahdımsın:D

hadi ordan velihatmış :) vala kabul etmem tapusunu isterim:)

pazartesi işin yoksa gelll yarın gidelimm orda olcam

yok yanlız takılcam yarın ordaa gel sende dolaşırızz çikolta şlaelsi yiyelim beraber:)

perşembeyi unutmadım cnm gelicem işn bir aksilik olmasa

selaaam yavrulaaar :3:

ya ben size bişi sorucam.evlisiniz ya dedim anca size sorarım bide.ütüleriniz hangi marka bide memnun musunuz :44:
ütü alıcam benim çeyize araştırma içerisindeyim arzum isteğim çoğunlukta şu anda :37:

ya ben size bişi sorucam.evlisiniz ya dedim anca size sorarım bide.ütüleriniz hangi marka bide memnun musunuz :44:
ütü alıcam benim çeyize araştırma içerisindeyim arzum isteğim çoğunlukta şu anda :37:

phılıps benim ütü cnm menunum..

tefal kazanlı 5 sene önce 450 tl almıştım şimdi 500 üzerinde ..çok memnunum :)

ikiki kişiyiz koskoca topiktee yafffff kimselerde yok ankaralı hatunlar bukadarmı huuuuuuuuuuuuuuu:9:

Son düzenleme:
büğün öglen 12 de ankamele gitimm dolandımm çikolat şelalesi yidim :) diyetibozduk ya:) ticbodan kahve aldım filtresiz şaç bakım maskesi aldım watsondan akaşm altıya kadar sonrada ababmgile gitik eşimle siz naptınız bakaım:51:

Back