• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

aynen hediye parası cepte kaldı :9: canın sağolsun yaa ısmarlarım tabi:56: yengem filan bi evine geçsin toparlansın da görüşek bi gün canım benim ya aklımdasın çok görüşelim diye :10:

yengem de iyi dün sağlık ocağına gittik dikişlerini aldırdık. 2 dakika sürmedi.sıpa da işte 12 günlük oldu gün gün büyüyo gözlerimizin önünde ya maşşallah :emir_bebek: :nazar:

ohh ellerine sağlık güle güle kirlet. onların eşyalarına bayılıyorum ya minnacıklar :16:
inşallah görüşürüz cnm. zaman cok hızlı geçiyor gerçekten. ewet çok ciciler. :)

günaydın kızlar ben gamze yaş 24..19 aylık evliyim 3 aylık bir bebişim var şuan doğum iznindeyim keçiörende oturuyorum:)
merhaba hoşgeldin. bende ymahalledeyim 27 yasında ve 32 haftalık hamileyim. :)

inşallah görüşürüz cnm. zaman cok hızlı geçiyor gerçekten. ewet çok ciciler. :)

merhaba hoşgeldin. bende ymahalledeyim 27 yasında ve 32 haftalık hamileyim. :)

maş. bebiişine inş sağlıkla kucagına alırsın dogumu nerde düsünüyosn normsl mi sezertyan mı

maş. bebiişine inş sağlıkla kucagına alırsın dogumu nerde düsünüyosn normsl mi sezertyan mı

sezeryan istiyorum. zekai tahir burak hast kontrollerim oluyor, doğum içinde ya ztb ya da zübeyde hanım hangisi sezeryan yaparız derse. hayırlısı artık. diğer hastanelerde cok pahalı ya:(

kızlar merhaba nasılsınız?
Ben kısaca anlatayım cuma günü babam hastaneye yattı mide ve bağırsaklara bakmak istiyor doktorlar ama bunun için önce kalp ritminin düzelmesini bekliyorlar yarın yada çarşamba bir netice gelir diye umuyorum nasipse.Melisdenize uğradım biraz bitkin görünüyordu babası hala hastanede toparlanacaklar inş. kısa sürede.Bizde nasipse bu ay sonu taşınıyoruz.Şimdiden diğer evi temizlemeye başladık bakalım.Birde ay sonunda full misafir geliyor o arada ayşenurun doğum gününüde çıkarmayı düşünüyorum yoksa yerleşme telaşından kaynayacak arada.Yarında kurana başlıyorum inş. taşınana kadar öğrenirim.Yeni eve yerleşince hepinizi bekliyorum kızlar.Biberdolmayıda pek sevdim mutlaka onuda alın gelin.saykopatcım senide bekliyorum inş. kızlarla beraber lagrima doğuma gitmeden bi görüşelim hepimisss.... Benden bu kadar kıslar sizde ne var ne yok?

kızlar merhaba nasılsınız?
Ben kısaca anlatayım cuma günü babam hastaneye yattı mide ve bağırsaklara bakmak istiyor doktorlar ama bunun için önce kalp ritminin düzelmesini bekliyorlar yarın yada çarşamba bir netice gelir diye umuyorum nasipse.Melisdenize uğradım biraz bitkin görünüyordu babası hala hastanede toparlanacaklar inş. kısa sürede.Bizde nasipse bu ay sonu taşınıyoruz.Şimdiden diğer evi temizlemeye başladık bakalım.Birde ay sonunda full misafir geliyor o arada ayşenurun doğum gününüde çıkarmayı düşünüyorum yoksa yerleşme telaşından kaynayacak arada.Yarında kurana başlıyorum inş. taşınana kadar öğrenirim.Yeni eve yerleşince hepinizi bekliyorum kızlar.Biberdolmayıda pek sevdim mutlaka onuda alın gelin.saykopatcım senide bekliyorum inş. kızlarla beraber lagrima doğuma gitmeden bi görüşelim hepimisss.... Benden bu kadar kıslar sizde ne var ne yok?

merhaba canım.. benden iyilik sağlık ne olsun.. cuma mesajına cevap yazamadım kont yok biliyon. Allah seninde melisdeniz inde babasına acil şifalar versin inş. inşallah bir problem cıkmadan atlatırsınız. dualarım sizinle herzaman. tasınırken yardıma gelmek isterdim ama artık popomdan nefes alıyorum :1: sana kolay gelsin. Kuran-ı Kerim e başlamana sevindim. Allah daim etsin inşallah. yeni eve yerleşmeden de ben gelirim. otur otur sıkılıyom :9: puf ne yüzsüz oldum. doğuma daha varr.. öncesinde kaç kez görüşrüz inşallah..

selam hatunlar nasılsınız? keyifler yerindemi? melisdeniz tekrar tekrar Allah şifa versin babana. kont yok msj atamıyorum.
arada gelinde iki lafın belini kıralım surda.. noliyi hepiniz ayrı tellerde çalıyonuzzz...

kızlar mrb bende ankaralıyım ve ankaradayım..sıze bısı sorcam aranızda ıbrahım esınelre gıden avrmı???

ben gıdıyroumda paylaşım yapalım dıycektım

Yok canım henüz gidemedim çarşamba doktor kontrolüm var bide bu ay kan uyuşmazlığı iğnem vardı riske atmak istemedim. Sen napıyorsun bebiş nasıl?

anladım cnm hayırlısı olsun. izne ayrıldın mı? eşinle kan uyuşmazlığı mı var ? bizde oğlumla iyiyiz.yani o iyide beni çok rahatsız ediyor artık. inanılmaz sancı giriyor kasıklarıma sık sık karnım ağrıyor.. geceleri uyuyamıyorum artıkk.. böyle sıkıntılıyım yanii..sizde ne var ne yok? bebişin sorunu ne oldu?

kızlaar wala yeni gördm topiğiii hemen yazıorm.. bend ankara çayyolundanımmm nabersnz:d

kızlaar wala yeni gördm topiğiii hemen yazıorm.. bend ankara çayyolundanımmm nabersnz:d

hoşgeldin. bende yenimahalledeyim. bizim bu kaçıncı topiğimiz bilmiyorum görüştük çogumuz eleye eleye bu kadar kaldık :) yaş kaç?evli bekaar?

hoşgeldin. bende yenimahalledeyim. bizim bu kaçıncı topiğimiz bilmiyorum görüştük çogumuz eleye eleye bu kadar kaldık :) yaş kaç?evli bekaar?

hadi ya ben dha yeni yeni alıştm siteye ama bağmlısı oldm artık:D yaş 20 cnm yeni grdm bekarm sen?

Back