• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

[
[/COLOR][/QUOTE]

hani geç kalmam ama her ihtimale karsı istersen git istersen bekle cnm. haberleşiriz istersen dolmuşa bindiğimde haber veririm sen vardıysan gidersin.

cepten yarın haberleşelimm 1 buçuk gibi ziratın orda olurum işn geç klaırsak hangimiz bulkete giderr orda görüşürüz zati hayatım:)

derdi nedir bu sonbaharııın neden soldurur gülleriii, nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleriiiiii :24:

hayırdır canın neden sıkkın? :31::31::31::31:
bilmem gitmedim doktora. ama benim hesaplarıma göre zamanında gelirse mart sonu. zamansız gelirse Allah Kerim :9::9::9: hayırlısı olsun.

ya insanın sevgilisinin olması sevmesi çok güzel bi şey de şu aileler işin içine girince her şeyin içine etmek için ısrarla çabaladıklarını düşünüyorum artık.canımı sıkıyolar bu yüzden :31:

ohh gelsin gelsin minnak yakışıklı :emir_bebek:

ya insanın sevgilisinin olması sevmesi çok güzel bi şey de şu aileler işin içine girince her şeyin içine etmek için ısrarla çabaladıklarını düşünüyorum artık.canımı sıkıyolar bu yüzden :31:

ohh gelsin gelsin minnak yakışıklı :emir_bebek:

ooooooooooo daha dur aileler evlendikten sonra içinize giriyor.. sadece sizin evlendiğinizi mi sanıyrosun? ailelerde evleniyor.. hadi kolay gelsin :1::1::1::1:

hayırlı cumalar.. napıyorsunuz kızlar?????? offfff sıkıldımm nerdesiniz yaaaa!!!!!! muhabbetinize doyum olmuyor ...

ooooooooooo daha dur aileler evlendikten sonra içinize giriyor.. sadece sizin evlendiğinizi mi sanıyrosun? ailelerde evleniyor.. hadi kolay gelsin :1::1::1::1:

işte ben şimdiden sıkılmaya başladım bu muhabbetlerden ya off :31: kolay olur inşallah yoksa sinir hastası oliciiim :27:

kızlar mrb bende ankaradan karlı bi günde sizle tanışmaya geldim:)

meraba hoşgeldin aramıza :3:

hayırlı cumalar.. napıyorsunuz kızlar?????? offfff sıkıldımm nerdesiniz yaaaa!!!!!! muhabbetinize doyum olmuyor ...

hayırlı cumalar sana da canım.ya bugün gittim hediye bakmayaçsevgililer günü için bişiler beğendim.daha almamaıştım aradı benimkisi pazar günkü çarşı iptal edildi eylem varmış kızılayda diye dedi.almadım bişiler geri döndüm :31: insanın hevesini kursağında bırakıyolar yaa.geçen sene de istanbuldaydı yine yalan oldu bi arada olmak pööööff :43:

sen naptın bugün :49: ?

işte ben şimdiden sıkılmaya başladım bu muhabbetlerden ya off :31: kolay olur inşallah yoksa sinir hastası oliciiim :27:

meraba hoşgeldin aramıza :3:

hayırlı cumalar sana da canım.ya bugün gittim hediye bakmaya sevgililer günü için bişiler beğendim.daha almamaıştım aradı benimkisi pazar günkü çarşı iptal edildi eylem varmış kızılayda diye dedi.almadım bişiler geri döndüm :31: insanın hevesini kursağında bırakıyolar yaa.geçen sene de istanbuldaydı yine yalan oldu bi arada olmak pööööff :43:

sen naptın bugün :49: ?

olursan daha cokkk birarada dur daha. sıkılacaksın bile :D sana şimdi gerçi pek inandırıcı gelmiyorolabilir :Dbirde şu yönünden bak hediye parası cebine kaldı bana sahlep ısmarlarsıno parayla :D
yengen yegen napıyorlar? büyüyormu bebiş?
ben ev temizledim bazanın altını toparladım oğluma siparişlerim geldi onlara baktım falan :D

olursan daha cokkk birarada dur daha. sıkılacaksın bile :D sana şimdi gerçi pek inandırıcı gelmiyorolabilir :Dbirde şu yönünden bak hediye parası cebine kaldı bana sahlep ısmarlarsıno parayla :D
yengen yegen napıyorlar? büyüyormu bebiş?
ben ev temizledim bazanın altını toparladım oğluma siparişlerim geldi onlara baktım falan :D

aynen hediye parası cepte kaldı :9: canın sağolsun yaa ısmarlarım tabi:56: yengem filan bi evine geçsin toparlansın da görüşek bi gün canım benim ya aklımdasın çok görüşelim diye :10:

yengem de iyi dün sağlık ocağına gittik dikişlerini aldırdık. 2 dakika sürmedi.sıpa da işte 12 günlük oldu gün gün büyüyo gözlerimizin önünde ya maşşallah :emir_bebek: :nazar:

ohh ellerine sağlık güle güle kirlet. onların eşyalarına bayılıyorum ya minnacıklar :16:

günaydın kızlar ben gamze yaş 24..19 aylık evliyim 3 aylık bir bebişim var şuan doğum iznindeyim keçiörende oturuyorum:)

Back