- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
hadı ya:d ee sn anlt ttlm ewlı msn colk cocuk ben hc blsmalara fln gelemdm tabı yenı yenı ogrnıorm yas kac
evliyim 32 haftalık hamileyim yaşım 27 oldu böyle işte. ilk çocugum birde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı ya:d ee sn anlt ttlm ewlı msn colk cocuk ben hc blsmalara fln gelemdm tabı yenı yenı ogrnıorm yas kac
kızlar merhaba nasılsınız?
Ben kısaca anlatayım cuma günü babam hastaneye yattı mide ve bağırsaklara bakmak istiyor doktorlar ama bunun için önce kalp ritminin düzelmesini bekliyorlar yarın yada çarşamba bir netice gelir diye umuyorum nasipse.Melisdenize uğradım biraz bitkin görünüyordu babası hala hastanede toparlanacaklar inş. kısa sürede.Bizde nasipse bu ay sonu taşınıyoruz.Şimdiden diğer evi temizlemeye başladık bakalım.Birde ay sonunda full misafir geliyor o arada ayşenurun doğum gününüde çıkarmayı düşünüyorum yoksa yerleşme telaşından kaynayacak arada.Yarında kurana başlıyorum inş. taşınana kadar öğrenirim.Yeni eve yerleşince hepinizi bekliyorum kızlar.Biberdolmayıda pek sevdim mutlaka onuda alın gelin.saykopatcım senide bekliyorum inş. kızlarla beraber lagrima doğuma gitmeden bi görüşelim hepimisss.... Benden bu kadar kıslar sizde ne var ne yok?
kızlar mrb bende ankaralıyım ve ankaradayım..sıze bısı sorcam aranızda ıbrahım esınelre gıden avrmı???
ben gıdıyroumda paylaşım yapalım dıycektım
kızlaar wala yeni gördm topiğiii hemen yazıorm.. bend ankara çayyolundanımmm nabersnz:d
kızlar merhaba nasılsınız?
Ben kısaca anlatayım cuma günü babam hastaneye yattı mide ve bağırsaklara bakmak istiyor doktorlar ama bunun için önce kalp ritminin düzelmesini bekliyorlar yarın yada çarşamba bir netice gelir diye umuyorum nasipse.Melisdenize uğradım biraz bitkin görünüyordu babası hala hastanede toparlanacaklar inş. kısa sürede.Bizde nasipse bu ay sonu taşınıyoruz.Şimdiden diğer evi temizlemeye başladık bakalım.Birde ay sonunda full misafir geliyor o arada ayşenurun doğum gününüde çıkarmayı düşünüyorum yoksa yerleşme telaşından kaynayacak arada.Yarında kurana başlıyorum inş. taşınana kadar öğrenirim.Yeni eve yerleşince hepinizi bekliyorum kızlar.Biberdolmayıda pek sevdim mutlaka onuda alın gelin.saykopatcım senide bekliyorum inş. kızlarla beraber lagrima doğuma gitmeden bi görüşelim hepimisss.... Benden bu kadar kıslar sizde ne var ne yok?
merhaba canım.. benden iyilik sağlık ne olsun.. cuma mesajına cevap yazamadım kont yok biliyon. Allah seninde melisdeniz inde babasına acil şifalar versin inş. inşallah bir problem cıkmadan atlatırsınız. dualarım sizinle herzaman. tasınırken yardıma gelmek isterdim ama artık popomdan nefes alıyorum sana kolay gelsin. Kuran-ı Kerim e başlamana sevindim. Allah daim etsin inşallah. yeni eve yerleşmeden de ben gelirim. otur otur sıkılıyom puf ne yüzsüz oldum. doğuma daha varr.. öncesinde kaç kez görüşrüz inşallah..
selam hatunlar nasılsınız? keyifler yerindemi? melisdeniz tekrar tekrar Allah şifa versin babana. kont yok msj atamıyorum.
arada gelinde iki lafın belini kıralım surda.. noliyi hepiniz ayrı tellerde çalıyonuzzz...
kızzlarr çok teşekürr ederim hepinizeeee allah razı olsunn arayanlardan megryan geldin zor günümdeee bitanemm benimm kadim dostummm
geçmişler olsun ikinize de ya.Allah tez zamanda şifalar versin. hayırlı olsun ev için de. uygun olursa bulışma zamanı gelmeyi isterim tabiki arkadaşlarla birlikte.
meraba hoşgeldin. maalesef bende tanımıyorum kendilerini
o zaman cevap yazalım hemeen hoşgeldiiin. iyilik sağlık güzellik.seni sormalı? bende eryamandayım 24 yaşındayım bekarım işsizim
normaldoğum için ikna etmeye çalısıyorlarrrr benii.. dua edin hakkımzıda hayırlısı olsunnn
evliyim 32 haftalık hamileyim yaşım 27 oldu böyle işte. ilk çocugum birde..
hosbuldk ttlım k.bkma dun gremedm kk ya bugun yazıorm ewp:d bende 20 yaşındaym okuorm bend işszm we bekarım cnm:d
işsizlik başa belaaa ya dün bi iş görüşmesine gittim de bakalım c.tesiye kadar haber veririz eğer olursa dedi bende bi umut bekliorum
kesnlkle başa bela bend kaç yere başwurdm ama olmuo ya bıtrlu uyuz oldm cddn
ne tarz bi iş arıyosun sen. bu zamanda okuyana bile iş yok artık boşu boşuna okumuşum ben :2: sen çayyolundaydın dimi bende bi ara o taraflarda çalışmıştım ümitköyde ahh ahh iyiydi de işim
selam arkadaşlarr nabersiniz megrayın babasıda hasta yogun bakımdaydı çıktı çok şükürr dua edinn rabim taz zmanda tüm hastalarımıza şifa vrersinnn
selam nasılsınız kızlar??? doktora gittim bugün oğlum maşallah çok iyi. kilosu falanda iyi şükürler olsun. doktora normal istemiyorum ben dedim oda normal doğurabilirsin dedi. bende ama istemiyorumm dedim oda burası devlet özel hastane değil istediğin olmuyor dedi 37. hafta çatı muayenesinde karar vericez dedi. amanormale alıştır kendini dedi sırf bu yüzden özele gitmek zorunda mı kalcam parada çok istiyorlar offffffff
ya ben okuduum için part time işlere başwrdm ttlm eet çayylndaym bu cewredeki avmlere baswrdm ama olmuo olmuyo yanı oof
selam arkadaşlarr nabersiniz megrayın babasıda hasta yogun bakımdaydı çıktı çok şükürr dua edinn rabim taz zmanda tüm hastalarımıza şifa vrersinnn
Sanma zorluklar var Islam'da. Bir tebessüm bile sayılıyor sadaka :) elhamdülillah :)
Hayırlı Cumalar cümleten..