hepimizin kandili mübarek olsun AngaralılaaarAllah "Sen olmasaydın,hiçbirşeyi yaratmazdım." diye buyuruyor. Kâinat,sadece O'nun hatırına yaratılmistir..
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimizin kandili mübarek olsun AngaralılaaarAllah "Sen olmasaydın,hiçbirşeyi yaratmazdım." diye buyuruyor. Kâinat,sadece O'nun hatırına yaratılmistir..
hepimizin kandili mübarek olsun Angaralılaaar![]()
tmm cnm. şimdi ben sorayım sen yaz biyere![]()
1.normal doğum mu? sezeryan mı tavsiye ediyor? ikisininde artıları eksileri.
2.sezeryan epiduralmi genel mi tavsiye ediyor? epiduralde can yanıyor mu?
3.zekai tahir burak mı? zübeyde hanım mı?
4.bu zaman kadar takip eden doktoru girmediğine göre doğuma giren doktorun hasta hakkında fikri olmuyor mu?
5.odalar ve hastane temiz mi?
6.doktorlar falan insan köpek gibi davranıyormuş öylemi? şimdilik aklıma gelen bunlar cnm..
saykopatcım canım cok sağol bilgilendirdiniz beni.. yengenede benim adıma teşekkür et.. sağolsun.. bakalım bu hafta gitcem sezeryan için gün almaya calıscam olmazsa Allah kerim.
melis hoşgeldin konyalardan sefalar getirdin cnm.. salı görüşrüüz :)
as cnm saolasın naptınız bakalım ankradan hberler ne var:) salı buluşcaz :)
[salı ve cumaa diycektimm unutmayalım lütfennn![]()
Ankara da ne olsun aynı tas aynı hamam işte. :) bebemin kıyafetlerini yıkamaya başladı ütülicem sonrada, yarına temizlik yapcam vs :) öle işte şekerim.
ben çıkıyorum.Allah rahatlık versin.. görüşmek üzereee
saykopatcım canım cok sağol bilgilendirdiniz beni.. yengenede benim adıma teşekkür et.. sağolsun.. bakalım bu hafta gitcem sezeryan için gün almaya calıscam olmazsa Allah kerim.
melis hoşgeldin konyalardan sefalar getirdin cnm.. salı görüşrüüz :)
giyim dısındaki şeyleri düşünebilirsin. ne bileyim artık bez şampuan yağ mendil falan götürüyorlar. gayette güzel olur.. bi ufak bez al yanına şampuan yada şampuan yag mendil pudra al. ne bileyim ayarlarsın işte.bu hafta eşimle zeyno ve eşine hayılı olsuna gitmmeiz gerek bebegi oldu yaa 2 hafta oldu perşembe bi hediye alcam ama ne ??
sağol cnmrica ederim canım ne demek. böyle böyle en azından için rahatlar.hadi hayırlısı inşallah![]()
![]()
selamm milleeet bu souklarda gidebileceğim iyi bi spor merkezi önerisi olan varmı ankarada ?
giyim dısındaki şeyleri düşünebilirsin. ne bileyim artık bez şampuan yağ mendil falan götürüyorlar. gayette güzel olur.. bi ufak bez al yanına şampuan yada şampuan yag mendil pudra al. ne bileyim ayarlarsın işte.
olbilir aslında ama yonca alıcam galibaa sen dogum yaptıgında sana getirim bunları ben:))))
sporla uğraşam kimse yok :) gayet fitiz biz![]()
olmasak ta spor bize göre değil
![]()
bi arkadastan ürün alcam onu tosyaya göndercem 2 gündür oyalıyom tosyadakini. 1 2 güne kargoyla anca gider tosyaya. bişi daha alcam annemin yanına bırakcam ordan gelirim.geç kalmam ama isterden sen git ben gelirim.[QUyarın kızxılayda napcan geç klamaa![]()
bi arkadastan ürün alcam onu tosyaya göndercem 2 gündür oyalıyom tosyadakini. 1 2 güne kargoyla anca gider tosyaya. bişi daha alcam annemin yanına bırakcam ordan gelirim.geç kalmam ama isterden sen git ben gelirim.
farketmez benim içinn
farketmez benim içinn