hani geç kalmam ama her ihtimale karsı istersen git istersen bekle cnm. haberleşiriz istersen dolmuşa bindiğimde haber veririm sen vardıysan gidersin.
[
cepten yarın haberleşelimm 1 buçuk gibi ziratın orda olurum işn geç klaırsak hangimiz bulkete giderr orda görüşürüz zati hayatım:)
foto çekcem güsel olun haa karışmam:))) bişee götürcezmii peki ?
hee süslenip geleyim o zamanbu halimle ne giysem yakısır zaten bana bişi bilmem gerek yok sanırım
hee süslenip geleyim o zamanbu halimle ne giysem yakısır zaten bana bişi bilmem gerek yok sanırım
dimii orda pogaça yapcaz zaten beraberr canımm aman bir ruj sürsen yter iştee:))
faceteyizz açıkmı ??
şimdiaçtım face. kim var başka face de?
ruj hee senin verdiğnii sürerim:D
derdi nedir bu sonbaharııın neden soldurur gülleriii, nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleriiiiii
ne diyin sennnnnnnnnnnnnnnn
hayırdır canın neden sıkkın?canım sıkkın bu aralar
bebiş ne durumda ne zaman geliyomuşş
hayırdır canın neden sıkkın?
bilmem gitmedim doktora. ama benim hesaplarıma göre zamanında gelirse mart sonu. zamansız gelirse Allah Kerimhayırlısı olsun.
ya insanın sevgilisinin olması sevmesi çok güzel bi şey de şu aileler işin içine girince her şeyin içine etmek için ısrarla çabaladıklarını düşünüyorum artık.canımı sıkıyolar bu yüzden
ohh gelsin gelsin minnak yakışıklı
kızlar mrb bende ankaradan karlı bi günde sizle tanışmaya geldim:)
ooooooooooo daha dur aileler evlendikten sonra içinize giriyor.. sadece sizin evlendiğinizi mi sanıyrosun? ailelerde evleniyor.. hadi kolay gelsin
kızlar mrb bende ankaradan karlı bi günde sizle tanışmaya geldim:)
hayırlı cumalar.. napıyorsunuz kızlar?????? offfff sıkıldımm nerdesiniz yaaaa!!!!!! muhabbetinize doyum olmuyor ...
işte ben şimdiden sıkılmaya başladım bu muhabbetlerden ya offkolay olur inşallah yoksa sinir hastası oliciiim
meraba hoşgeldin aramıza
hayırlı cumalar sana da canım.ya bugün gittim hediye bakmaya sevgililer günü için bişiler beğendim.daha almamaıştım aradı benimkisi pazar günkü çarşı iptal edildi eylem varmış kızılayda diye dedi.almadım bişiler geri döndüminsanın hevesini kursağında bırakıyolar yaa.geçen sene de istanbuldaydı yine yalan oldu bi arada olmak pööööff
sen naptın bugün?
olursan daha cokkk birarada dur daha. sıkılacaksın bilesana şimdi gerçi pek inandırıcı gelmiyorolabilir birde şu yönünden bak hediye parası cebine kaldı bana sahlep ısmarlarsıno parayla
yengen yegen napıyorlar? büyüyormu bebiş?
ben ev temizledim bazanın altını toparladım oğluma siparişlerim geldi onlara baktım falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?