Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

tontiiiş yengoşumla konuştuk bahsettim senden.sorularını da ilettim
1) normal doğumu olmadı bu 2. sezeryanı. sezeryan en iyisi diyo oda kendine göre tabi. sancı çekmiyosun bunda diyo.

2)ilk bebeğini genel oldu. bu 2. bebeğinde epidural sezeryan oldu. canı hiç yanmamış ameliyat sırasında hiç hissetmemiş.şimdi de aşırı bi ağrısı yok ani hareket etmediği müddetçe. ameliyattan 10 gün sonra dikişleri alınacakmış.

3)ikisini de zübeyde hanımda doğurdu yengem.zekai tahir de bi tanıdığımız doğum yapmıştı hiç memnun kalmamıştı kötü davranıyolarmış hemşireler

4)hasta hakkındaki tüm bilgiler bilgisayar kayıtlarında olduğundan takibi kolaymış o yüzden.bakıp bilgilerine durumuna sonuçlarına ulaşabiliyolarmış ordan.sorun olmuyomuş.

5)odalar ve hastane çok temizdi ben bile gördüm şahidim.ziyaret saatleri günde 2 kez oluyo 1'er saat o da. çok dikkatliler bu konuda.

6) hiç öyle bi şey yokmuş.alakası yok dedi.çok kibar hemşirelerinden ebelerine doktorlarına kadar çok iyi davrandılar bize de bebeklerimize de dedi.

bizde yakını olarak orda muhattap olduğumuzda öylelerdi gerçekten hemşireler olsun ebeler olsun.annenin bi ihtiyacı olduğunda hemen anons ettiriolar yakınına yukarı çıkartıyolar eksik filan olduğunda.

way be bir hafta olmuş yazmayalıı:)))) hepinize selmalar olsun hatunlar konya dönüşü kk ya eksik kalmayım:)

saykopatcım canım cok sağol bilgilendirdiniz beni.. yengenede benim adıma teşekkür et.. sağolsun.. bakalım bu hafta gitcem sezeryan için gün almaya calıscam olmazsa Allah kerim.
melis hoşgeldin konyalardan sefalar getirdin cnm.. salı görüşrüüz :)

as cnm saolasın naptınız bakalım ankradan hberler ne var:) salı buluşcaz :)

Ankara da ne olsun aynı tas aynı hamam işte. :) bebemin kıyafetlerini yıkamaya başladı ütülicem sonrada, yarına temizlik yapcam vs :) öle işte şekerim.

ben çıkıyorum.Allah rahatlık versin.. görüşmek üzereee

çok bilem kalmısınn 11 diyince yatardın:)ee bebeklei hatın olucan artık evde kalınhep :))

salıya öglen çıkarızz face koydum konya fotolarını :)))

[bu hafta eşimle zeyno ve eşine hayılı olsuna gitmmeiz gerek bebegi oldu yaa 2 hafta oldu perşembe bi hediye alcam ama ne ??

rica ederim canım ne demek. böyle böyle en azından için rahatlar.hadi hayırlısı inşallah

bu hafta eşimle zeyno ve eşine hayılı olsuna gitmmeiz gerek bebegi oldu yaa 2 hafta oldu perşembe bi hediye alcam ama ne ??
giyim dısındaki şeyleri düşünebilirsin. ne bileyim artık bez şampuan yağ mendil falan götürüyorlar. gayette güzel olur.. bi ufak bez al yanına şampuan yada şampuan yag mendil pudra al. ne bileyim ayarlarsın işte.

rica ederim canım ne demek. böyle böyle en azından için rahatlar.hadi hayırlısı inşallah
sağol cnm

selamm milleeet bu souklarda gidebileceğim iyi bi spor merkezi önerisi olan varmı ankarada ?

sporla uğraşam kimse yok :) gayet fitiz biz olmasak ta spor bize göre değil

ya ne demsin çok fitizzz

[QUyarın kızxılayda napcan geç klamaa
bi arkadastan ürün alcam onu tosyaya göndercem 2 gündür oyalıyom tosyadakini. 1 2 güne kargoyla anca gider tosyaya. bişi daha alcam annemin yanına bırakcam ordan gelirim.geç kalmam ama isterden sen git ben gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…