• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

zaten ağlama modundaydım birde gördüm doktorda bak sana bakıyor dedi baktım agzını faşan açıyor açtım çeşmeleri bende :D

oy kıyamam yaaa neyse senin az kalmış anladığım kadarıyla. inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini ve hiç üzülüp ağlamazsın :40:

Son düzenleme:
:47::47::47:

iylik saykopat sendenn:)

cici napıyonn.. konusamadık bugün ? :1: ayrı mı üdştük dersin :1: kim ayırdı bizi :1: puff ne cok güldüm.. :1: oğlumu gördüm teyzessii bana bakıyordu :9: yirim onu ben :23::23::23: 30 hafta olmuşuzz anamm azcık kaldı zaman daraldıkca bende daralıyorum.. :53::53::53::53::53:

cici napıyonn.. konusamadık bugün ? :1: ayrı mı üdştük dersin :1: kim ayırdı bizi :1: puff ne cok güldüm.. :1: oğlumu gördüm teyzessii bana bakıyordu :9: yirim onu ben :23::23::23: 30 hafta olmuşuzz anamm azcık kaldı zaman daraldıkca bende daralıyorum.. :53::53::53::53::53:

ayran içtik ayrı düştük hatunn:))))) çok sevindimm bebeşin hızlı çıktı baksanaa:):nazar:

:47::47::47:

iylik saykopat sendenn:)

nolsun ya işte monoton bi yaşam işte havlar soğuk :25:

kıslar nabersiniz?

iyiyiz canım seni sormalı? 3 tekrar olmuş :9:

yavriiii zübeyde hanıma geçmişsin. kadın doğum hangi oda nuımarasına muayene oluyosun.yengem başından beri kadın doğum 1 odasında muayene oldu hep. bu arada gün verdiler p.tesiye geliyo yeğeniiim :emir_bebek: :52: ayrıca canım bu arada tam bayıltmicaklarmış.daha önce sormuştun ya.doktor yarım olanı önermiş anne ve bebek için daha uygunmuş o şekilde. :49:

nolsun ya işte monoton bi yaşam işte havlar soğuk :25:

iyiyiz canım seni sormalı? 3 tekrar olmuş :9:

yavriiii zübeyde hanıma geçmişsin. kadın doğum hangi oda nuımarasına muayene oluyosun.yengem başından beri kadın doğum 1 odasında muayene oldu hep. bu arada gün verdiler p.tesiye geliyo yeğeniiim :emir_bebek: :52: ayrıca canım bu arada tam bayıltmicaklarmış.daha önce sormuştun ya.doktor yarım olanı önermiş anne ve bebek için daha uygunmuş o şekilde. :49:
oda nosu 6 cnm. kanber oguzer. çok cici bi doktor. ama doğuma girmiyorlarmış. yengeninde doğumuna girmeyecekmi doktoru? herhangi birimi gircek?

Back