- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lagrimacım abartmaaaa sendeeeee hamilesin yaa hormaonların tavan yaptı galibaaa bbırakkk adamı yaa pazar günüde seni gezdirii işte:)))))
canım sucuk mangal cekti
kardeşi canım... biraz hatta fazlasıyla şımarık yetiştirilmiş aslında ben biliyorum onu nasıl sinir edeceğimide onun gibi çocukça davranışlar sergilemek istemiyorum
heee bencedee hormonlarım tavan yaptı.. istemez ben kendim gezerim
sucukmuu süt iç sen yeter bakalım:)
sen kaç yaşındasın canım pekii ondan olgun davran sen boşver
yarın dua ya,gitmicemi peki ?
ben yatıyorumm iyygeclerr kızlarr hepinizee lagrimacım konuşuruzzz biz gene muckk
hadi git uyu cnm bende yatcam su midem bi düzelse. Allah rahatlık versinnnnnn... bende cıkayımm
mümkünse topiğimi terk edermisin. eğer seni istese idik birimiz haber verirdik.görüşmek istediğin kişiler varsa aç bir topik topla hepsini.rica ediyorum yazma bir daha ne topiğime ne özel msj.
ALLAH ALLAH kızım sen iyimisin ya kafan mı güzel senin...kendi adına konuuş başkalarının namına sen konuşamazsın!!canım nerde isterse oradan girerim ne benim ne de bir başkasının böyle birşey demeye hakkı yok kk senin malın değil!!dolayısıyla topikte sana ait değil..sana burada topik açtın diye mülkiyetini sana vermediler..kendine gel..haddini bil...
hoyttt sinirlendirmeyinnnn şu hanımefendiyi kazen gerekeni uyguladı sorun yok cnm devam ...arık münasebetsiz dedikodulardan bunaldım ve şiştimm yeterrrr !!!!!! benle ilğili yorum yasagı koydummmm özleden tüzelden kjimse yazmasın
sıkıldımmmm kötüü bozarımm haberiniz olaa !!!!
hoyttt sinirlendirmeyinnnn şu hanımefendiyi kazen gerekeni uyguladı sorun yok cnm devam ...
:))) sıkıldımhaketen banene yahuu kimsenin muhabetine girmiyorum okadar yazmayın cevap vermicemm
iyi cnm sen napıyorsun? yarına yemekli misafirim gelebilir ne yapcam ben