Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

kardeşi canım... biraz hatta fazlasıyla şımarık yetiştirilmiş aslında ben biliyorum onu nasıl sinir edeceğimide onun gibi çocukça davranışlar sergilemek istemiyorum

canım sucuk mangal cekti :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

sucukmuu :KK53: süt iç sen yeter bakalım:)

kardeşi canım... biraz hatta fazlasıyla şımarık yetiştirilmiş aslında ben biliyorum onu nasıl sinir edeceğimide onun gibi çocukça davranışlar sergilemek istemiyorum

sen kaç yaşındasın canım pekii ondan olgun davran sen boşver:nazar:

heee bencedee hormonlarım tavan yaptı.. istemez ben kendim gezerim :KK19::KK19::KK19::KK19:

yarın dua ya,gitmicemi peki ?

sucukmuu :KK53: süt iç sen yeter bakalım:)

sen kaç yaşındasın canım pekii ondan olgun davran sen boşver:nazar:

yarın dua ya,gitmicemi peki ?

corn flex yidim bimin :KK1:
odun kocam geldi :KK47: bin tane bahanesiyle.
giderim sanırım gel sende ilgilenirsen. annem falan gelmiyor misafirimiz gelcek kocamlada konusmuyorum gitmem onla gelkol kola ikimiz gidelim :KK1:

mümkünse topiğimi terk edermisin. eğer seni istese idik birimiz haber verirdik.görüşmek istediğin kişiler varsa aç bir topik topla hepsini.rica ediyorum yazma bir daha ne topiğime ne özel msj.

ALLAH ALLAH kızım sen iyimisin ya kafan mı güzel senin...kendi adına konuuş başkalarının namına sen konuşamazsın!!canım nerde isterse oradan girerim ne benim ne de bir başkasının böyle birşey demeye hakkı yok kk senin malın değil!!dolayısıyla topikte sana ait değil..sana burada topik açtın diye mülkiyetini sana vermediler..kendine gel..haddini bil...

canım benim bu akşam komşum davet etti..kızı gelmiş tanışmamı istedi ona gittim oturmuşum baya oğlanı babası uyutmuş geldiğimde.ancak girebildim..devamını bana geldiğinde anlatayım istersen..gerçekten insanı tefekküre ferah düşünmeye götüren şeyler değil mi:)kocaman öpüyorum seni.kendine iyi bak..:KK54:

ALLAH ALLAH kızım sen iyimisin ya kafan mı güzel senin...kendi adına konuuş başkalarının namına sen konuşamazsın!!canım nerde isterse oradan girerim ne benim ne de bir başkasının böyle birşey demeye hakkı yok kk senin malın değil!!dolayısıyla topikte sana ait değil..sana burada topik açtın diye mülkiyetini sana vermediler..kendine gel..haddini bil...

hıı nerden bildin gel beraber kafasını yaşayalım çok keyifli :KK1: istenmiyorsun bu kadar. ama hala istenmediğin yerde duracaksan sen bilirsin bu da senin yüzün! :KK1: haddimi sen mi bildireceksin? bilemiyorum haddimi hadi bildirsene keyfimiz yerine gelsin :KK1:

arık münasebetsiz dedikodulardan bunaldım ve şiştimm yeterrrr !!!!!! benle ilğili yorum yasagı koydummmm özleden tüzelden kjimse yazmasın

sıkıldımmmm kötüü bozarımm haberiniz olaa !!!!:KK47:

arık münasebetsiz dedikodulardan bunaldım ve şiştimm yeterrrr !!!!!! benle ilğili yorum yasagı koydummmm özleden tüzelden kjimse yazmasın

sıkıldımmmm kötüü bozarımm haberiniz olaa !!!!:KK47:
:KK47: hoyttt sinirlendirmeyinnnn şu hanımefendiyi :KK1: kazen gerekeni uyguladı sorun yok cnm devam ...

Bu işler zor işler arkadaş, insan kalmadı ortalıkta... Korkuyorum... Bir gün biri çıkıp 'Ey İnsanoğlu !' diyecek ve kimse üstüne alınmayacak!

X