- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
Turizm işi ile ilgileniyorsanız kundu bölgesi ideal...ama yol sıkıntı tek bir otobüs var oraya gidenTamam hemen oralardaki kiralara bakıyorum ,çok teşekkür ederim.
Merkeze ise 45 dakkikada gidersin otobüsle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turizm işi ile ilgileniyorsanız kundu bölgesi ideal...ama yol sıkıntı tek bir otobüs var oraya gidenTamam hemen oralardaki kiralara bakıyorum ,çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar artık Ankaradan antalya kepeze taşıyacağız nasıl bir yer alisirmıyiz oralara nolursunuz fikir verin yardımcı olun![]()
Ben de muhtemelen oraya taşınacağım,bekliyorum tavsiyeleri
Allah sonumuzu hayır etsin,her şeyin hayırlısı olsun.
Fethiye tarafları mı ??Valla bende o taraflara tayin istemeyi düsünüyorum özellikle güney ege bakalim hayirlisi
alışırsınız. herkes türkçe konuşuyor :) bakkallar aynı marketler aynı komşular yüzleri farklı ama olan biten aynı...Arkadaşlar artık Ankaradan antalya kepeze taşıyacağız nasıl bir yer alisirmıyiz oralara nolursunuz fikir verin yardımcı olun![]()
Yüzüncü yıl iyidir ya niye öyle dediniz :)Kepez tercih edecekseniz, Erasta avm civarı, yenidoğan, ahatlıdan ileri gitmeyin derim. Konyaaltı tabiki daha iyi ama kiralar biraz daha yüksek kepeze göre. Ankaradan sonra kışın ısınma problemi yaşayabilirsiniz, Güney cephe ev tercih edin. Yazın soğutması kolay kışın ısıtması kuzey cepheye göre daha kolay. Dokuma, Meltem vs daha iyidir, dokuma daha eski yapı, Meltem de siteler var oralar tercih edilebilir. Araç Antalya için şart, gezme tozma açısından. Otobüsle vs gidilir ama sistemi çok kötü 2 dklık yolu bir bakmışsın yarım saatte gitmişsin. Tavsiyem önce kiraya çıkmanız şehri tanımanız. Lara aslında en lüks ve elit yeri. Tabi kiralar ve ev fiyatları da ona göre. İş yerine yakınlık da etken. İş yeri muratpaşada ise, dokunmadan oturan erasta civarında oturan larada oturana göre avantajlıdır. Ancak bazı yerler var ki tercih etmeyin, teomanpaşa ve yüzüncüyıl bildiklerim.
Bende 2 hafta sonra gidip 20 gün kalıcam gerçekten yapabilir miyiz ankara sıktı artık işten eve evden işe misaliKöy falan değil yav,ben Kepez'in sahile yakın taraflardan ev ilanlarına bakıyorum,Sokak görüntüleri falan bakıyorum hiç de köy değil.Kültür vs semtlerinde.
Fethiyeyi cok sevmedim ben daha cok akyaka, datca, kas otaraflar.Fethiye tarafları mı ??
700.800 civarındaOturabileceginiz en kotu yer. Denize yakin semtleri de diye birsey yok. Fiyat araliginiz nedir?
Karşıyaka mahallesi dedilerKepez tercih edecekseniz, Erasta avm civarı, yenidoğan, ahatlıdan ileri gitmeyin derim. Konyaaltı tabiki daha iyi ama kiralar biraz daha yüksek kepeze göre. Ankaradan sonra kışın ısınma problemi yaşayabilirsiniz, Güney cephe ev tercih edin. Yazın soğutması kolay kışın ısıtması kuzey cepheye göre daha kolay. Dokuma, Meltem vs daha iyidir, dokuma daha eski yapı, Meltem de siteler var oralar tercih edilebilir. Araç Antalya için şart, gezme tozma açısından. Otobüsle vs gidilir ama sistemi çok kötü 2 dklık yolu bir bakmışsın yarım saatte gitmişsin. Tavsiyem önce kiraya çıkmanız şehri tanımanız. Lara aslında en lüks ve elit yeri. Tabi kiralar ve ev fiyatları da ona göre. İş yerine yakınlık da etken. İş yeri muratpaşada ise, dokunmadan oturan erasta civarında oturan larada oturana göre avantajlıdır. Ancak bazı yerler var ki tercih etmeyin, teomanpaşa ve yüzüncüyıl bildiklerim.
Merhaba öncelikle dilerim hoşgelirsiniz ve burada mutlu olursunuz.Arkadaşlar artık Ankaradan antalya kepeze taşıyacağız nasıl bir yer alisirmıyiz oralara nolursunuz fikir verin yardımcı olun![]()
Canım Kepez'in sahile bakan tarafı yok kiKöy falan değil yav,ben Kepez'in sahile yakın taraflardan ev ilanlarına bakıyorum,Sokak görüntüleri falan bakıyorum hiç de köy değil.Kültür vs semtlerinde.
Biliyorum,sahile en yakın tarafı Kültür vs diye haritadan bakmıştım.Canım Kepez'in sahile bakan tarafı yok ki![]()