• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaradan Antalya kepez

Kepez artık yenileniyor eski gece kondular yıkıldı Yen'i binalar yapılıyor. Ant. Çok güzel şehir alışırsınız korkmayın. Tabi sıcak seven biri için Antalya Harika. Yazı zor geçiyor yakıp kavuruyor.

Arkadaşlar artık Ankaradan antalya kepeze taşıyacağız nasıl bir yer alisirmıyiz oralara nolursunuz fikir verin yardımcı olun:KK43::KK67:

Ben de muhtemelen oraya taşınacağım,bekliyorum tavsiyeleri
Allah sonumuzu hayır etsin,her şeyin hayırlısı olsun.

Kepez tercih edecekseniz, Erasta avm civarı, yenidoğan, ahatlıdan ileri gitmeyin derim. Konyaaltı tabiki daha iyi ama kiralar biraz daha yüksek kepeze göre. Ankaradan sonra kışın ısınma problemi yaşayabilirsiniz, Güney cephe ev tercih edin. Yazın soğutması kolay kışın ısıtması kuzey cepheye göre daha kolay. Dokuma, Meltem vs daha iyidir, dokuma daha eski yapı, Meltem de siteler var oralar tercih edilebilir. Araç Antalya için şart, gezme tozma açısından. Otobüsle vs gidilir ama sistemi çok kötü 2 dklık yolu bir bakmışsın yarım saatte gitmişsin. Tavsiyem önce kiraya çıkmanız şehri tanımanız. Lara aslında en lüks ve elit yeri. Tabi kiralar ve ev fiyatları da ona göre. İş yerine yakınlık da etken. İş yeri muratpaşada ise, dokunmadan oturan erasta civarında oturan larada oturana göre avantajlıdır. Ancak bazı yerler var ki tercih etmeyin, teomanpaşa ve yüzüncüyıl bildiklerim.

Valla bende o taraflara tayin istemeyi düsünüyorum özellikle güney ege bakalim hayirlisi

Arkadaşlar artık Ankaradan antalya kepeze taşıyacağız nasıl bir yer alisirmıyiz oralara nolursunuz fikir verin yardımcı olun:KK43::KK67:
alışırsınız. herkes türkçe konuşuyor :) bakkallar aynı marketler aynı komşular yüzleri farklı ama olan biten aynı...
tek sorununuz sıcaklar olur. güzel bir klima ile onu da aşarsınız.

Kepez tercih edecekseniz, Erasta avm civarı, yenidoğan, ahatlıdan ileri gitmeyin derim. Konyaaltı tabiki daha iyi ama kiralar biraz daha yüksek kepeze göre. Ankaradan sonra kışın ısınma problemi yaşayabilirsiniz, Güney cephe ev tercih edin. Yazın soğutması kolay kışın ısıtması kuzey cepheye göre daha kolay. Dokuma, Meltem vs daha iyidir, dokuma daha eski yapı, Meltem de siteler var oralar tercih edilebilir. Araç Antalya için şart, gezme tozma açısından. Otobüsle vs gidilir ama sistemi çok kötü 2 dklık yolu bir bakmışsın yarım saatte gitmişsin. Tavsiyem önce kiraya çıkmanız şehri tanımanız. Lara aslında en lüks ve elit yeri. Tabi kiralar ve ev fiyatları da ona göre. İş yerine yakınlık da etken. İş yeri muratpaşada ise, dokunmadan oturan erasta civarında oturan larada oturana göre avantajlıdır. Ancak bazı yerler var ki tercih etmeyin, teomanpaşa ve yüzüncüyıl bildiklerim.
Yüzüncü yıl iyidir ya niye öyle dediniz :)
Hem denize en yakını :)

Köy falan değil yav,ben Kepez'in sahile yakın taraflardan ev ilanlarına bakıyorum,Sokak görüntüleri falan bakıyorum hiç de köy değil.Kültür vs semtlerinde.
Bende 2 hafta sonra gidip 20 gün kalıcam gerçekten yapabilir miyiz ankara sıktı artık işten eve evden işe misali

Oturabileceginiz en kotu yer. Denize yakin semtleri de diye birsey yok. Fiyat araliginiz nedir?

Karşıyaka mahallesi dediler

Ay gecen yaz tahtile gitmistik Antalyaya kepezde de konakladik valla ben cok begendim keske bizde gitsek Antalyaya

Kepezin her mahallesi birbirinden cok baska yani abim oturuyor Kepezde uncalı kültür mahallesi vs bi sürü yer var. Her mahallenin insani da baska diye biliyorum gördügüm kadariyla.

Merhaba öncelikle dilerim hoşgelirsiniz ve burada mutlu olursunuz.

Kepez Antalya'nın ilk girişi yada çıkışı diyelim,merkeze diğer semtlerden daha uzak ve biraz kırsaldır.İmkanınız varsa daha farklı bölgelere bakın derim,mesela lara veya konyaaltı tarafları.Yada iş nedeniyle kepez tarafında oturmanız gerekiyorsa onun yerine Cumartesipazarı yada Antkooplar da oturun.

Antalyalıyım. arkadaşların da dediği gibi kepez merkeze biraz uzak. muratpaşayı tavsiye ederim

Back
X