Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de muhtemelen oraya taşınacağım,bekliyorum tavsiyeleriÇok karıştı kafam köy gibi dediler siz ne zaman taşınıyor sunuz gerçi eşim yanımda huzurum oldukça şükür diyorum
Allah sonumuzu hayır etsin,her şeyin hayırlısı olsun.
Dünya Göz hastanesi tarafları nasıl peki?Valla kepezin benim bildiğim tarafları kırsal kesim gibi.
YoksaaaaaKepez = kıro
acayip tiplerin bulunduğu yer
Daha merkeze gelme şansınız yok mu?
Konyaaltı tarafları nasıl ben de taşınacam diye konu sahibinden daha heyecanlıyımKepez = kıro
acayip tiplerin bulunduğu yer
Daha merkeze gelme şansınız yok mu?
Yoksa....yapacak bişey yok :)Yoksaaaaa![]()
Baya oldu ben antalya da yaşayalı öyle heryerini bilmiyorum.Dünyagöz tam nerede kalıyordu hatirlamiyorum.Kırsal derken insanlar açısından öyle.Hani antalya deyince daha modern insanlar falan bekliyorduk.Kepezin iki farklı yerinde yaşadım iki tarafta da insanlar sıkıntılıydı.Bir yerinde yurtta kalmıştım.Mahalleli muhtara şikayet etmiş kızlar açık giyiniyor diye.Diğer tarafta da evde kaldım.İki komşu eve giren çıkan her şeye karışır dedikodu yaparlardı.Dünya Göz hastanesi tarafları nasıl peki?
Sahil bandı güzeldir.Konyaaltı tarafları nasıl ben de taşınacam diye konu sahibinden daha heyecanlıyım![]()
Aynen üniversite hayatımızı zindana çevirdilerYoksa....yapacak bişey yok :)
ama Antalyada olup...kepezde oturmak....bilemedim :)
Hele ki bir de kentsel dönüşüm varYoksa....yapacak bişey yok :)
ama Antalyada olup...kepezde oturmak....bilemedim :)
Sahil bandı güzeldir.
Bende siz geleceksiniz diye heyecan yapıp cevap verdim![]()
Konyaaltı tarafları nasıl ben de taşınacam diye konu sahibinden daha heyecanlıyım![]()
Tamam hemen oralardaki kiralara bakıyorum ,çok teşekkür ederim.Oralar tabiki çok güzel :)
Ama konyaaltı sahili epey uzun...merkeze yakınsa çok daha güzel...
Ama bence ışıklar, güllük, kapalı yol gibi yerlerde oturmak en güzelli tam göbeğinde yani...
O vakit Lara derim
iş de bulmam lazım, o yüzden eşimi şimdiden örgütlemem lazım.Turizmciyim,Konyaaltı sahil bandında acentalar oteller vs var mı?