• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaradan Antalya kepez

Ben de muhtemelen oraya taşınacağım,bekliyorum tavsiyeleri
Allah sonumuzu hayır etsin,her şeyin hayırlısı olsun.

Ben de muhtemelen oraya taşınacağım,bekliyorum tavsiyeleriÇok karıştı kafam köy gibi dediler siz ne zaman taşınıyor sunuz gerçi eşim yanımda huzurum oldukça şükür diyorum
Allah sonumuzu hayır etsin,her şeyin hayırlısı olsun.

Ankara soğuk resmiyet kirli hava
Antalya (adı bile bir hoş) sıcak Deniz kum güneş
Ne kadar kötü olabilir ki :cool:

Köy falan değil yav,ben Kepez'in sahile yakın taraflardan ev ilanlarına bakıyorum,Sokak görüntüleri falan bakıyorum hiç de köy değil.Kültür vs semtlerinde.

Daha önce de açmıştınız sanki böyle bir konu
Geleceğiniz semtin yaşam tarzına göre değişir açıkcası
Ümitköy'den gelen biri Kepez'de yapamaz mesela :KK66:

Dünya Göz hastanesi tarafları nasıl peki?
Baya oldu ben antalya da yaşayalı öyle heryerini bilmiyorum.Dünyagöz tam nerede kalıyordu hatirlamiyorum.Kırsal derken insanlar açısından öyle.Hani antalya deyince daha modern insanlar falan bekliyorduk.Kepezin iki farklı yerinde yaşadım iki tarafta da insanlar sıkıntılıydı.Bir yerinde yurtta kalmıştım.Mahalleli muhtara şikayet etmiş kızlar açık giyiniyor diye.Diğer tarafta da evde kaldım.İki komşu eve giren çıkan her şeye karışır dedikodu yaparlardı.

Oralar tabiki çok güzel :)
Ama konyaaltı sahili epey uzun...merkeze yakınsa çok daha güzel...
Ama bence ışıklar, güllük, kapalı yol gibi yerlerde oturmak en güzelli tam göbeğinde yani...
Konyaaltı tarafları nasıl ben de taşınacam diye konu sahibinden daha heyecanlıyım :KK70:

Oralar tabiki çok güzel :)
Ama konyaaltı sahili epey uzun...merkeze yakınsa çok daha güzel...
Ama bence ışıklar, güllük, kapalı yol gibi yerlerde oturmak en güzelli tam göbeğinde yani...
Tamam hemen oralardaki kiralara bakıyorum ,çok teşekkür ederim.

Back
X