Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElAnkaradan almak üzere Sallanan Anne koltuğu arıyorum. OĞlum olacak...!
Arkadaşlar Ankara dan teslim alabilirim. Oğlum olacak. Beyaz Mavi krem vs. uygun renklerde Ahşap Sallanan Anne koltuğu arıyorum. Fiyat çok önemli. Tşk.ler.
Elimde kraft dondy extra var severek ve temiz kullandım internetten özelliğine bakin düşünürseniz aysundogan90@hotmail.com adresinden iletişime geçelim
Elimde kraft dondy extra var severek ve temiz kullandım internetten özelliğine bakin düşünürseniz aysundogan90@hotmail.com adresinden iletişime geçelim
Tşk. ederim ancak beni yanlış anlamışsınız. ben ahşap sallanan sandalye demek istemiştim. Anne koltuğu diye satılıyor, üzeri minderli. ayak koymak içinde ayrıca bir taburesi var oda sallanıyor.