- 4 Mayıs 2023
- 745
- 794
- 23
soranlar olmuş ben de yazayım. Turan güneş Leyla'ya ben de çok fazla arkadaşım da defalarca baktırdık. geçmiş ve anı takır takır söylüyor, korkutucu. size hiç bir şey sormadan, evli misiniz, boşandınız mı, aileinizde kim sağ kim ölmüş, ne hastalık ameliyat vs. olmuş, kaç kardeşsin, devlette mi özel de misin, tüm hislerinizi düşüncelerinizi yani bilmediği şey yok. ama gelecekte her şey olmuyor, işle ilgili bir şey olmuştu dediği. ilk baktırdığımda bana birini anlattı bunla tanışacaksın sevgili olacaksın diye, dediği de oldu ama olmadan önce o kişiyi de gönderdim onun falında beni hiç görmedi. şimdi ayrıldık tekrar baktırdım her defasında gelecek diye vade veriyor ama olmuyor. bunu kendisine de dedim kafanda büyütüyorsun enerji bozuluyor ondan dedi. ama asla farklı bir yorum yapmıyor hep aynı şeyleri diyor yüzyüze de telefonda da. enerji meselesi herhalde. bence 1 2 kereden sonra bir şeyler bozuluyor, 1 kere denemenizi tavsiye ederim, karakter analizleri kusursuz çünkü etkilenmemek elde değil,anı doğru bildiğine iniyorum. bir de herhalde 3 harflileri var çünkü bakarken sürekli öyle diyor deyip duruyor, kim bu diyen bilemiyorum:)250 TL idi en son, zam gelmiş midir bilmiyorum.