• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

soranlar olmuş ben de yazayım. Turan güneş Leyla'ya ben de çok fazla arkadaşım da defalarca baktırdık. geçmiş ve anı takır takır söylüyor, korkutucu. size hiç bir şey sormadan, evli misiniz, boşandınız mı, aileinizde kim sağ kim ölmüş, ne hastalık ameliyat vs. olmuş, kaç kardeşsin, devlette mi özel de misin, tüm hislerinizi düşüncelerinizi yani bilmediği şey yok. ama gelecekte her şey olmuyor, işle ilgili bir şey olmuştu dediği. ilk baktırdığımda bana birini anlattı bunla tanışacaksın sevgili olacaksın diye, dediği de oldu ama olmadan önce o kişiyi de gönderdim onun falında beni hiç görmedi. şimdi ayrıldık tekrar baktırdım her defasında gelecek diye vade veriyor ama olmuyor. bunu kendisine de dedim kafanda büyütüyorsun enerji bozuluyor ondan dedi. ama asla farklı bir yorum yapmıyor hep aynı şeyleri diyor yüzyüze de telefonda da. enerji meselesi herhalde. bence 1 2 kereden sonra bir şeyler bozuluyor, 1 kere denemenizi tavsiye ederim, karakter analizleri kusursuz çünkü etkilenmemek elde değil,anı doğru bildiğine iniyorum. bir de herhalde 3 harflileri var çünkü bakarken sürekli öyle diyor deyip duruyor, kim bu diyen bilemiyorum:)250 TL idi en son, zam gelmiş midir bilmiyorum.

soranlar olmuş ben de yazayım. Turan güneş Leyla'ya ben de çok fazla arkadaşım da defalarca baktırdık. geçmiş ve anı takır takır söylüyor, korkutucu. size hiç bir şey sormadan, evli misiniz, boşandınız mı, aileinizde kim sağ kim ölmüş, ne hastalık ameliyat vs. olmuş, kaç kardeşsin, devlette mi özel de misin, tüm hislerinizi düşüncelerinizi yani bilmediği şey yok. ama gelecekte her şey olmuyor, işle ilgili bir şey olmuştu dediği. ilk baktırdığımda bana birini anlattı bunla tanışacaksın sevgili olacaksın diye, dediği de oldu ama olmadan önce o kişiyi de gönderdim onun falında beni hiç görmedi. şimdi ayrıldık tekrar baktırdım her defasında gelecek diye vade veriyor ama olmuyor. bunu kendisine de dedim kafanda büyütüyorsun enerji bozuluyor ondan dedi. ama asla farklı bir yorum yapmıyor hep aynı şeyleri diyor yüzyüze de telefonda da. enerji meselesi herhalde. bence 1 2 kereden sonra bir şeyler bozuluyor, 1 kere denemenizi tavsiye ederim, karakter analizleri kusursuz çünkü etkilenmemek elde değil,anı doğru bildiğine iniyorum. bir de herhalde 3 harflileri var çünkü bakarken sürekli öyle diyor deyip duruyor, kim bu diyen bilemiyorum:)250 TL idi en son, zam gelmiş midir bilmiyorum.
Her falcıdan sonra yorum yapıyorum kusura bakmayın kızlar :)) napıyım hepsini denemişim hemde defalarca :D Ben Leylaya hasta biriydim çünkü yıllar öncesinden bilirim ve sadece senede 1 giderdim annemide götürürdüm. Dediği şeyleri yaşadım ben söylediği kişilerle tanıştım. Söylediği olayları yaşadım. Ama 1,5senedir hiç gitmedim nedeni dediği şeyler olmadı yani banada ex için seni asla bırakmaz bu adam senden vazgeçemez vazgeçmicek peşini bırakmaz demişti ama hiç öyle şeyler olmadı. Yani oda miladını doldurdu diye düşünüyorum. İşle ilgili dediği şeylerde olmadı.
Ama bazen bazı olaylar yaşıyorum mesela şuan ki işyerime birinin vasıtasıyla girdim ve özelliği olan biri asla ihtimali olmayan birkaç durum ve bunu bana bilenler olmuş ama okadar takmadığım falcılarmışki hatırlamıyorum kim. Hep dediğim gibi takmadığınız sallamadığınız yada saçma dediğiniz kişiler çıkıyo hep.

Her falcıdan sonra yorum yapıyorum kusura bakmayın kızlar :)) napıyım hepsini denemişim hemde defalarca :KK70: Ben Leylaya hasta biriydim çünkü yıllar öncesinden bilirim ve sadece senede 1 giderdim annemide götürürdüm. Dediği şeyleri yaşadım ben söylediği kişilerle tanıştım. Söylediği olayları yaşadım. Ama 1,5senedir hiç gitmedim nedeni dediği şeyler olmadı yani banada ex için seni asla bırakmaz bu adam senden vazgeçemez vazgeçmicek peşini bırakmaz demişti ama hiç öyle şeyler olmadı. Yani oda miladını doldurdu diye düşünüyorum. İşle ilgili dediği şeylerde olmadı.
Ama bazen bazı olaylar yaşıyorum mesela şuan ki işyerime birinin vasıtasıyla girdim ve özelliği olan biri asla ihtimali olmayan birkaç durum ve bunu bana bilenler olmuş ama okadar takmadığım falcılarmışki hatırlamıyorum kim. Hep dediğim gibi takmadığınız sallamadığınız yada saçma dediğiniz kişiler çıkıyo hep.
valla ayrılık sonrası her arkadaşıma geri gelecek bu dedi. mottosu bu herhalde:)) dönen de oldu dönmeyen de tabi. ama ayrılık sonrası Leyla' ya baktırmak olmuyor çoğunlukla, ayrılık enerjimiz mi bir şeyi bozuyor anlamıyorum ki ama kesin baktıran arkadaşlara da dönecek diyecektir. aslımda düşününce önüne bakıp yeni sevgili ya da flört edinen arkadaşların eskileri döndü, herhalde sen vazgeçip enerjini çekince evren getiriyor. bekleyip umutlandıkça da ters tepiyor diye düşünüyorum. herkes için en güzeli olur dilerim ki.

Merhaba ankara Beyaz Kapı YÜKSEL CAD.8-2 şiddetle tavsiye ederim.Huriye ve Meryem Hanım ikisi de birbirinden iyi.Tel 0530 168 14 49

MERHABA 0 530 168 14 49 Huriye ve Meryem HANIM tel de bakıyorlar diye biliyorum.Sorabilirsiniz.
acaba bahsi geçen Huriye veya Meryem Hanım'a baktıran oldu mu?

Merhaba masal cafe nefesten çok memnun kalmıştım ancak cafeye mesaj attığımda nefesin raporlu olduğunu uzunca bir süre bakmayacağını söylediler. Nefesten haberi olanınız var mıdır acaba telefon numarası var ise paylaşabilir misinz

acaba bahsi geçen Huriye veya Meryem Hanım'a baktıran oldu mu?
Meryem'e baktırıp ta gelecekle ilgili söylediklerinden hiç tutanlar var mı kadınlar kulübünde? Özellikle aşk ile ilgili.
Bir çok falcı olumlu konuşuyor ama kim tutturabiliyor bilmiyorum. Şaştım kaldım :KK61:

bundan 10 küsür yıl önce Sakarya'da bi kafede Esengül ve Nisangül kardeşler vardı. Ad soyad vermişti Esengül falda, şok olmuştuk. uydurulacak gibi bir isim de değildi. orası kapandı onları kaybettim sonra. Acaba bilenler duyanlar var mı?

bundan 10 küsür yıl önce Sakarya'da bi kafede Esengül ve Nisangül kardeşler vardı. Ad soyad vermişti Esengül falda, şok olmuştuk. uydurulacak gibi bir isim de değildi. orası kapandı onları kaybettim sonra. Acaba bilenler duyanlar var mı?

Esen ve Nisan bayagi unlu kardesler, ben de Nisana gitmistim tirsmistim :KK51: Nerdeler bilmiyorum simdi

Masal kafede Nefes hanım ile ilgili olumlu yorumlar okuyup kafenin instagramına baktım da, falcı listlerinde Nefes Hanım yok. Acaba kendisi nerede bilen var mı?

Sılanın numarasi varmi kizlar olan biri benimle paylasabilirmi ?

Bana acilen zehra hanımın numarasını verir misiniz kaybettim 🥺 her dediğini yaşadım acilen bulmam lazım numarasını

ben de sormuştum geçenlerde, bir üye artık her gidene üstünde büyü var diyor, bozalım faşana bağlıyor demişti. eskisi gibi değilmiş galiba, ben de vazgeçtim sonra.

Back
X