Ben de nacizane falcı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum...
Baktırdığım ilk fal Kybele kafe ışıldır. Kendisi hala orada mı bilemiyorum. Sene 2005'de bekardım, evleneceğim adamın işi ve ismine kadar bilmiştir. Arkadaşım zorla götürmüştü. Dediği gibi oldu herşey. 16 sene sonra yine gittim ama maalesef ilki kadar çok başarılı değildi. Ama anlık durum için iyidir bence..
Sonra yıldızname baktırdığım hülya hanım. Kendisi inanılmaz bakım yapmıştır. Boşanacağımı, hastalıklarımı vb. Birçok şey bilmiştir.ben inanmadım ona hatta iddialaştım.ama boşandım. Kendisi artık bakmadı bana maalesef.
Vera anda ve duygularda iyidir. Bende tutar.
Gırgır kafe demet diye bir falcı.. İnanılmaz başarısız buldum.
Cidan kafe de melek, bende iyiydi gerçekten...
Arzu hanım İstanbulda iyidir
Kadriye hanım, Eskişehir de bilenler bilir. Baktırdım. İsim veriyor. Zaman veriyor. Beklemek lazım. Soru soruyor birde. Ben bu tarzı çok sevmiyorum açıkcası.
Adana da ece, çok iddialı ve rahatsız etti beni. Onun yüzünden üyeliğimi askıya aldırdım.
İzmit de Gamze hanım anda iyidir.
Trans Zeynep, bende tutmadı. Kendi kendine konuşuyor. Meşhur sözü, bunu sana yazmadım, Tövbe tövbe tövbe....
Şengül boybaş, baktırdım. Değişik bir tarzı vsr. Bende, çok az kişinin bildiği bir durumu bildi... Çok şaşırdım. Spesifik bir şey zira
Milaz kafe sinem, beklemek lazım. Yalnız anda iyi gerçekten.
Bunların ücretlerini de genel olarak yazayım. Şengül B. dışında geneli, 50 60tl.civarı.
Bu isimlerin geneli aynı şeyleri söylemiştir.
Ben fallara takılmam ve fala öylesine baktırırım... Galiba öyle yapmak lazım...