• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ayyy EYlül de kimmmm ? Çıkıyor mu falları lütfen bir açıklık getirir misiniz ? Belki bulurum bende ankaradayım çünkü :)

Biz Gülay ablaya gidiyoruz ilk duyduklarimiz şaşırtıyor şok oluyoruz zamanla soyledikle ri çıkıyor şaşırıp kalıyoruz birde çok kişiye gidince insanın kafası karışıyor beğendiğine gitmeli insan sağa sola çok kaymadan Gülay abladan memnunum ara sıra gider önerilerini alırım
Ankara’da bir çok yere gıttım ya kurşun dokelım ya yıldızınız dusuk yada cakranı açalım dıye ekstra para alma derdındeler soyledıklerı çakan domınant işinde uzman Gülay hanımı kesınlıkle onerıyorum
Kızılay da istiyorsanız Gülay hanım i deneyin

bu 3 hesapta aynı salağa aittir !

Siz anladınız beni ...

inanın bu salaklara nasıl para ödüyorsunuz aklım almıyor. Adamın bir halt vasfı yok, tek yaptığı burada girip kendi reklamını yapmak ve siz gidip bu salaklara para ödüyorsunuz.

Ama anladım bu salakların sizi kandırabilmesi için sizin daha da ...... olmanız lazım

.... olan yer çaresiz haa asla başka bir şey demek istemedim...

anlayan anlamıştır.

:))) haha çok güldüm yAAA ben siz yazdınız zannettim , demek böyle yapanlarda varmış Allahım çok şaşkınım :KK43:
cnm gülayı boşuna arama. onun falları hiç ama hiç çıkmaz. boşa verilmiş para. rahatlatır akıl verir ki akıl almaya hiç gerek yok. danışmanlık isteyen psikoloğa psikiyatriste gider. ilkolkul mezunu birine gitmez .

inanın bu salaklara nasıl para ödüyorsunuz aklım almıyor. Adamın bir halt vasfı yok, tek yaptığı burada girip kendi reklamını yapmak ve siz gidip bu salaklara para ödüyorsunuz.

Ama anladım bu salakların sizi kandırabilmesi için sizin daha da ...... olmanız lazım

.... olan yer çaresiz haa asla başka bir şey demek istemedim...

anlayan anlamıştır.
Siz birini önerin o zaman

Teşekkür ederim, aşk ilişkileri üzerine nasıl acaba. Birde Turuncu Cafe var oradaki falcılarıda çok övüyorlar. Orada kime gitmeliyim tavsiyeniz varmı
Geçenlerde gittim turuncu cafeye kuzenim Aşkın beye baktırmış çok isabetli yorumları var iyiydi yani dobra konuşuyor birçok şeyi bildi isim verdi dediği tarihler tuttu özel kartları var onla bakıyor öneririm çok iyiydi Aşkın

Geçenlerde gittim turuncu cafeye kuzenim Aşkın beye baktırmış çok isabetli yorumları var iyiydi yani dobra konuşuyor birçok şeyi bildi isim verdi dediği tarihler tuttu özel kartları var onla bakıyor öneririm çok iyiydi Aşkın
cnm aşkına gitmiştim ben maalesef çıkıyor gibi oluyor ama fos.

3.göz Sibel şuan nerde çalışıyor hala orda mı biliyor musunuz? Ya da numarası olan yazabilir mi özelden 🙏🏻

Bu konuda çok tecrübeliyim gitmediğim falcı kalmadı Ankarada bir abla var tek geçerim hayatımla ilgili çoğu şeyi bildi sayesinde sevgilimin beni aldattığını ve kızın adını öğrendim başta inanmak istemesemde hayatımdan bildiklerini düşününce ve gerçekleşen olaylar sonunda hepsi tek tek yaşandı en iyi yani telefondan da bakıyor evine gitmene gerek kalmıyor.

Back
X