Ankara'daki Falcılar

bir fal bağımlısı olarak turuncudaki neredeyse bütün falcılara gittim cengiz tamamiyle foss şehrazat diye saçma bir kadına yönlendirdiler bir tane bile tutturmadı zeynep diye biri vardı kesin tarih vermişti cocuk sevgili yaptı en yakın yasemin bilmişti sarışın olan o da en son gitmem de tarih verdi bakalım daha var evayı cok ovmuslerdi bana baya iyimser geldi bir de sakaryada demete gitmiştim ayyy o kadar param boşa gitti hiçbir şey bilemedim yani kızlar falcıları tükettim paramda tükendi en en son 3.göz ege varmış onu merak ediyorum sizin başka oneriniz var mı
Canim eer bu ege daha once masalda falanda olan ege ise foss ben sana.diim.benim ark gitti baktirdi foss dirrk parani.bosa atman ben 3.goz fal ewinede gittim ordak8 kadin bakti fosss asla gitme superisi cafe y.mah diimsana aklima gelip.asoa.gitmemdedklerim

Canim eer bu ege daha once masalda falanda olan ege ise foss ben sana.diim.benim ark gitti baktirdi foss dirrk parani.bosa atman ben 3.goz fal ewinede gittim ordak8 kadin bakti fosss asla gitme superisi cafe y.mah diimsana aklima gelip.asoa.gitmemdedklerim

Bu Ege Evim Cafedeydi, uzun boylu, zayıf bir genç arkadaş mı.

Aslında erkek falcı tercih etmiyorum benn ama gey olması biraz daha olumlu bakmami sağladı ama ev olayı da zor benim için. Neyse hele bi yorumlar gelsin belki sartlarimi zorlarim.

Ayni soruyu ben de sordum. Cevabını merakla bekliyorum kızlar
[/QUO baktirdinizbmi acaba

Back
X