Ankara'daki Falcılar

Sevdaya gittim hiç memnun kalmadım sonerin yanına gidicem herkes iyi olduğunu söylüyo daha önce turuncu cafedeyken gittim yanına gayet iyidi ama şuan mina cafeye geçmiş en kısa zamanda tekrar gidicem

Merhaba arkadaşlar aranızda Cidan cafe Gül’ü deneyen var mı? Bana bugün oldukça karamsar şeyler söyledi de doğrulamak istedim.
Soner zaten sadece isim bilir 100 lirayı alır gerisi yok. Ama isim bilince de insan bi inanıyor hepsi bu.

Ortalama bile birisi yok mu söyle kafa dağıtmalık da olsa.
Uzun süre konuşulcak vs . Cok bunaltmayan evim deki gibi süreli olmayan?

Ortalama bile birisi yok mu söyle kafa dağıtmalık da olsa.
Uzun süre konuşulcak vs . Cok bunaltmayan evim deki gibi süreli olmayan?
Derman ve Eva var turuncu da ona, yada taksim kafe Rukiye ye git.

Sonerin yanına bende masal cafedeyken gittim 2 kere birinde fazla bilemedi ama diğerinde çok iyidi karanfil mina cafeye geçmiş bi daha gidip denemek istiyorum bakalım nolucak

Yeniüyeler zadece sonerimi deneyim gelio merk ettim yaa lütfen sıner bize 5 tl ye naksın bizde övelimburda. Ben üye oldugumda hatrlıyrum da en az 6-7 kişiye baktırmşt. 😂😂Heralde srun bende!!!!!!

Arkadaşlar ben daha önce turuncuya gidiyodum vera ya fal baktırmaya ama artık gitmiyorum bi arada masal cafeye çok gidiyodum ama masal cafe kapanmış galiba ben daha yeni öğreniyorum masal cafede ki soner nereye geçti bilgisi olan varmı

Arkadaşlar ben daha önce turuncuya gidiyodum vera ya fal baktırmaya ama artık gitmiyorum bi arada masal cafeye çok gidiyodum ama masal cafe kapanmış galiba ben daha yeni öğreniyorum masal cafede ki soner nereye geçti bilgisi olan varmı
Yukarda yazıyor nerde oldugu hatta burdan igdenlere 10 tl ye bakıyormuş. Siz sey diyin kadıblar kulübüne reklam vermişsiniz ordan geliorum indirim yapıyomusunuz 10 dan fzla verme.. Tamam bizede haber ver 🤣🤣🤣🤣

Karanfil 1e geçmiş tatlım mina fal cafeye menekşe apt. bende turuncuya çok gittim baktırmaya ama artık gitmiyorum

Kızlar kesinlikle Ankara’da herhangi bir falcıya gitmeyin. Ben eski sevgilim için inanır mısınız gitmediğim falcı bırakmadım. Hepsi dedi sana dönücek vs. Çocuk başka bi kızla bikaç ay içinde evlenme kararı aldı. Ya bu kadar tutmaz yani

Ya peki birşey sorucam bende eva'ya 4-5kez gittim. sence nasıl dedikleri çıkıyomu? Dermanla çok farklı yorum yaptılar.Aslında benim sormamın nedeni bu ikisini hangisi doğru gerçekci. Giden varsa yorum yapabilirmi bana ama olumlu olumsuz söylem değil gerçekci olanı

merhaba ben arkadasım sayesinde bir bayan falcıya baktırdım ismi gülcan. telefonla ulastım kendisine sanırm ankarada emin degilim tam sormadım ama gülcan ismi bu baslıkta cıktı acaba aynı ınsan mı bilmiyorum sesi boyle kalınca sigara iciyor gibi. kendisine baktırdım, siz baktırdınız mı cıktı mı? zamanları cıkar mı? baktıran arkadaslar yorum yaparsa sevinirim

Dermana bi kaç kere bende baktırdım ama beğenmedim ya nebiliyim samimiyetli gelmedi turuncuya gitmiştim bi kaç kere bide sonere gidiyodum ama bırakdım hepsinide belki bi gün mina fal cafeye gideblirm sonerin yanına

git sonere biçoğumuz gittik memnun kalan nadiiir oldu ama :) en yakın arkadasım masaldayken ramazan ayında baktırdı bide düşün ama fosssss :D

Kafelerde ki falcılar sürekli yer değiştiriyorlar. Alıştığım bir falcıyı bir süre sonra aynı yerde görmek mümkün olmuyor. Bu ara yine bir kaç falcıyı bulamıyorum. Burdan sormak istemiyorum özelden bana ulaşabilen olursa sevinirim. Bir kaç falcıyı soracağım. Bir yerlerde gördünüz mü veya görürseniz bana haber verir misiniz

Arkadaşlar sonere gidiyodum bide başka yere gidiyim diyorum turuncuya giden varmı turuncuda hangisi daha iyi fal bakıyo bilen varmı ??

Back
X