Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm şu bahçelideki nuran eğer benim geçen sene gittiğim kadınsa verdiğim para haram zıkkım olsun. insan bu kadar mı uydurur. benim gittiğim 60 65 yaşlarında oldukça kilolu bir bayandı. eğer aynı kişiyse çok şaşırdım.
bu arada dilek konusunda hemfikirim.
eylül bende garip bir şekilde ve garip bir olayda çıkmıştı. bana verdiği tarihten tam 1 sene sonra dediklerini yaşamıştım.
nisana şaşırdım. genelde beğeniyorlar. ban onu bulamadım bile.
diğer tespitler çok isabetli.
eylülün yeni yeri nerede?
Bu metropol sineması var tam karşı binası 2.kat. Tabela falan yok ama yinede sor. No:56ydı galiba.
Gidersen banada söyle sende de aynı etkiyi bırakacakmı.
İki bina üstüne taşınmış işte eski yerinden telefonu varmış ben bilmiyorum ama. İnternette araştır istersen bulursun. Rukiye denen kadınTaksim kafeyi de aradım kapandı dediler. Gittiğim hiç bi yeri bulamadım bugün![]()
şeytan taksim cafeye git dioo walla :)
Amirhan,'ın numarasini banada atarmisin rica etsemkızlar amırhanın telefonunu ozelden attım ortalıkta yazmak istemedim
Amirhan 'ın numarasını bilen banada atabilirmi lütfenclamente cok sevındım canım amırhandan ben cok memnunum ama bır sıkıntı herzaman bakmıyor bır baktıgına bellı bır sure gecmesı gerek o zaman bakıyor . dediğin gibi parayı önemseyen bir karekteri yok ayrıca gercekten rahat ve candan ben huyunu suyunuda sevıyorum onun cok sevındım memnun olmana
Bu kim ya nerden xıktı yeni yeni kişilerAmirhan 'ın numarasını bilen banada atabilirmi lütfen
Kızılayda Karanfil 1de Mina Cafe benim tavsiyem.Orada Medyum Soner var, ne dediyse çıkıyor ya :)evt izmir var istanbul var ankarada olsun malum birsürü fal kafe var hangileri ii paylaşalaım:))
Rejlam yaaprken sunu deneyin ismnini verinbi ücretsiz baksın hersey cıkarsa ücretliKızılayda Karanfil 1de Mina Cafe benim tavsiyem.Orada Medyum Soner var, ne dediyse çıkıyor ya :)
MerhabaKızlar merhaba ben burda bahsedilen Naz ismindeki falcıya fal baktırdım yüz yüze açıkcası çok etkilenmedim ben verdiğim paraya da biraz acıdım ama bi şey söyledi bana yakın zamanda olacak bir şey o olursa belki fikrim değişebilir.
Medyum soner in adının altı da çizilmiş ki ..tam olsun....Kızılay Karanfil1'de Menekşe apartmanında Mina Cafe var. Medyum Soner'in yeri, kesinlikle ankaradaki bir numaralı tavsiyem. Aynı zamanda Medyum Gül ve Medyum Pınar da orada. Ama Soner'le tanışmamışlar gidip bi tanışsın derim. :)