- 18 Mart 2019
- 2
- 0
- 1
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soner zaten sadece isim bilir 100 lirayı alır gerisi yok. Ama isim bilince de insan bi inanıyor hepsi bu.Merhaba arkadaşlar aranızda Cidan cafe Gül’ü deneyen var mı? Bana bugün oldukça karamsar şeyler söyledi de doğrulamak istedim.
Derman ve Eva var turuncu da ona, yada taksim kafe Rukiye ye git.Ortalama bile birisi yok mu söyle kafa dağıtmalık da olsa.
Uzun süre konuşulcak vs . Cok bunaltmayan evim deki gibi süreli olmayan?
Yukarda yazıyor nerde oldugu hatta burdan igdenlere 10 tl ye bakıyormuş. Siz sey diyin kadıblar kulübüne reklam vermişsiniz ordan geliorum indirim yapıyomusunuz 10 dan fzla verme.. Tamam bizede haber verArkadaşlar ben daha önce turuncuya gidiyodum vera ya fal baktırmaya ama artık gitmiyorum bi arada masal cafeye çok gidiyodum ama masal cafe kapanmış galiba ben daha yeni öğreniyorum masal cafede ki soner nereye geçti bilgisi olan varmı
Ya peki birşey sorucam bende eva'ya 4-5kez gittim. sence nasıl dedikleri çıkıyomu? Dermanla çok farklı yorum yaptılar.Aslında benim sormamın nedeni bu ikisini hangisi doğru gerçekci. Giden varsa yorum yapabilirmi bana ama olumlu olumsuz söylem değil gerçekci olanıArkadaşlar ben daha önce turuncuya gidiyodum vera ya fal baktırmaya ama artık gitmiyorum bi arada masal cafeye çok gidiyodum ama masal cafe kapanmış galiba ben daha yeni öğreniyorum masal cafede ki soner nereye geçti bilgisi olan varmı