• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Çelikler pasajı girişindeki kadına gittim .hiç bi şey bilemedi .ben kendim bi şeyler söyledim .tavsiye etmem ben .gittiğim yerleri yazıyorum .yine tavsiye eden arkadaşlarıma teşekkür ederim.herkesin enerji tutmuyor .ama galiba fal diye bi şey yok

ışıl için söylenenleri okuyunca şaşırıyorum. ben dahil 2 arkadaşımda anı bile bilemedi. ben yine gittim ısrarla belki o an enerjimiz tutmadı diye, tutar gibi oldu bazı şeyleri.. Sonraki şeylerde anı bile feci patladı. sevgilimle ayrıyız fala gittiğim gün adam Ankaraya gelmiş, bana uzunca süre Ankaraya gelmeyecek dedi. Faldan bir çıktım, Ankarada olduğunu öğrendim. Bu kadar basit bişey bile bilinmiyorsa ki anlık yani, ötesi yok. Geleceği zaten hiç bir tarih çıkmadı. Bilmiyorum biz hiç memnun kalmadık. Ben evim cafede özgeye iskambil baktırmıştım, Ankara piyasasında bence kötünün iyisiydi, ama o da artık gitmiş diyorlar. Farklı birileri çıkarsa yazın lütfen..

ışıl için söylenenleri okuyunca şaşırıyorum. ben dahil 2 arkadaşımda anı bile bilemedi. ben yine gittim ısrarla belki o an enerjimiz tutmadı diye, tutar gibi oldu bazı şeyleri.. Sonraki şeylerde anı bile feci patladı. sevgilimle ayrıyız fala gittiğim gün adam Ankaraya gelmiş, bana uzunca süre Ankaraya gelmeyecek dedi. Faldan bir çıktım, Ankarada olduğunu öğrendim. Bu kadar basit bişey bile bilinmiyorsa ki anlık yani, ötesi yok. Geleceği zaten hiç bir tarih çıkmadı. Bilmiyorum biz hiç memnun kalmadık. Ben evim cafede özgeye iskambil baktırmıştım, Ankara piyasasında bence kötünün iyisiydi, ama o da artık gitmiş diyorlar. Farklı birileri çıkarsa yazın lütfen..
al benden de o kadar.
bende de fena patlamıştı ışın ama iyi bir hanım o ayrı.
bunun dışında falı çıktı diyenler de var.
belki herkese çıkmıyordur.

Merhaba arkadaşlar.suan cok zor bir durumdayım .babamı kaybettim.bundan 2 ay önce yıldızname baktirdim.kadin babamın durumunun çok kötü olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle olumunude gördü diyorum.yildızname kitabımızda var. Kuranı lerinde burçlar da var. Burç süresi de var. Kadının dediği herşey yavaş yavaş çıkıyor.ısila gelince 16 sene önce laklak kafedeyken çok iyiydi.herseyi bilmişti . Ancak temmuzda bu sene gittiğimde çok iyi değildi. Çünkü boşanmışdim ve bilemedi. Anda iyi ama
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin

Tatlım ona bakarsan venüs de arkadaşıma çıkıyor bana çıkmıyor. Işın bana çıkıyor napayım? İşte bu yüzden tavsiye etmiyor insanlar. Çünkü bana çıkmış ben paylaşmışım biri beğenmiyor biri bana çıkmadı diyor. O yüzden herkes bildiğine gitsin. Hümeyra gibi ben de Tavsiye etmeme kararı aldım.

Merhaba arkadaşlar.suan cok zor bir durumdayım .babamı kaybettim.bundan 2 ay önce yıldızname baktirdim.kadin babamın durumunun çok kötü olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle olumunude gördü diyorum.yildızname kitabımızda var. Kuranı lerinde burçlar da var. Burç süresi de var. Kadının dediği herşey yavaş yavaş çıkıyor.ısila gelince 16 sene önce laklak kafedeyken çok iyiydi.herseyi bilmişti . Ancak temmuzda bu sene gittiğimde çok iyi değildi. Çünkü boşanmışdim ve bilemedi. Anda iyi ama

Zaten gelecek çıkar iddiam yok ama anda çok iyi bence. İnci teyze de mesela bana çık adığı zamanlar da oldu çıktığı zamanlar da ama ısrarla çok iyi çıktı diyen var. Ki bende de patladı. Bütün falcılar için geçerli bu. Mesela kendimle ilgili de şu hatayı farkettim ben de çıkmadı diyorum mesela evet bana çıkmadı ama çıkana çıkıyor. O yüzden herkesin enerjisi farklı. Herkese bilen bir falcı olsaydı ohhoohhh bu sayfa olmazdı değil mi...

Bana ve arkadasima fali cikan tahminleri falan sadece bidonem terapi cafede calisan fikriye oldu kardesine bise.diemem ama fikriye nokta atislari yapti tahminleri falan filan ama baskasina cikmamis olabilioo Ank deil artik ama enerji uyum meselesi.. bizler burda kimden memnun kaldiysak yazioruz isteyen okur isteyen gider canimmlar;)

Bilen kadın kimdi acaba

Bana ve arkadasima fali cikan tahminleri falan sadece bidonem terapi cafede calisan fikriye oldu kardesine bise.diemem ama fikriye nokta atislari yapti tahminleri falan filan ama baskasina cikmamis olabilioo Ank deil artik ama enerji uyum meselesi.. bizler burda kimden memnun kaldiysak yazioruz isteyen okur isteyen gider canimmlar:KK66:

Al mesela bana da fikriye çıkmadı. Fikriye kötü bir falcı mı şimdi? Hayır. Bence buradan tavsiye yapmak da anlamsız. Bana çıkan ona çıkmıyor, ona çıkan buna çıkmıyor faşan falan...

Peki bir şey soracağım her söylediği çıkan bir falcı tavsiye edermisin? Işın gibi olmayan ne dese çıkan. Ben bulamadım da öylesini. Belki tavsiye edersin benim de enerjim tutar kimbilir...

Yorumum beni bağlar, siz nasıl yorum yaptıysanız ben de yaptım. Ayrıca sizin cevabınıza alıntı yapmadım, ben genele yazdım, Işılla ilgili kendi yorumumu yaptım. Uzatmaya gerek yok.
Sormuşsunuz madem cevap veriyim, Maalesef şu anda benim önereceğim kimse kalmadı.

Aynen çok zarif bir kadın ama fal konusunda benim an durumumu bilemedi. Yani kısaca olay budur.
valla bende de anı bile fos çıktı.
aynı kafede sibel var bir de bende o 4 5 ay kadar çıktı. sonra öyle bir yerde tosladı ki artık bende o kafeye hiç gitmiyorum.

Piyasadaki bütün falcılar gibi yani; vera gibi, irem gibi, abdullah gibi, turuncu cafedekiler gibi v.s. ... size çıkmamış olması diğerlerine de çıkmayacağı anlamına gelmez. Tıpkı venüs ün bana çıkmayıp arkadaşıma her dediği çıkması gibi. Bundan bahsediyorum. Neyse tabi olabilir. Haşa tövbe Allah değil hiçbiri...

Piyasadaki bütün falcılar gibi yani; vera gibi, irem gibi, abdullah gibi, turuncu cafedekiler gibi v.s. ... size çıkmamış olması diğerlerine de çıkmayacağı anlamına gelmez. Tıpkı venüs ün bana çıkmayıp arkadaşıma her dediği çıkması gibi. Bundan bahsediyorum. Neyse tabi olabilir. Haşa tövbe Allah değil hiçbiri...
inşallah hepimiz için çıkan kişiyi buluruz.
bu arada bence bu enerji meselesinde falcının enerjisinin aktif yada pasif olması durumu sözkonusu.
çünkü bazen gittiğimiz arkadaşlarda bazı falcıların aynı gün hepimize çıktıklarını görüyorum.
sonra başka bir gün o falcı iyi bir gününde olamıyor hiçbirimize çıkmıyor.
yani bence bu enerji olayı falcının durumuna bağlı.

Back
X