Ermeni.aleve 300 fln diolar canimmmŞimfi ışın mı özge mi ermeni alev mi :):):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ermeni.aleve 300 fln diolar canimmmŞimfi ışın mı özge mi ermeni alev mi :):):)
Oooo klsınn :)Ermeni.aleve 300 fln diolar canimmm
Ne kadara bakıyodu acabaKibele cafe de bestekar sokak balcon un karşısı.
al benden de o kadar.ışıl için söylenenleri okuyunca şaşırıyorum. ben dahil 2 arkadaşımda anı bile bilemedi. ben yine gittim ısrarla belki o an enerjimiz tutmadı diye, tutar gibi oldu bazı şeyleri.. Sonraki şeylerde anı bile feci patladı. sevgilimle ayrıyız fala gittiğim gün adam Ankaraya gelmiş, bana uzunca süre Ankaraya gelmeyecek dedi. Faldan bir çıktım, Ankarada olduğunu öğrendim. Bu kadar basit bişey bile bilinmiyorsa ki anlık yani, ötesi yok. Geleceği zaten hiç bir tarih çıkmadı. Bilmiyorum biz hiç memnun kalmadık. Ben evim cafede özgeye iskambil baktırmıştım, Ankara piyasasında bence kötünün iyisiydi, ama o da artık gitmiş diyorlar. Farklı birileri çıkarsa yazın lütfen..
ışıl için söylenenleri okuyunca şaşırıyorum. ben dahil 2 arkadaşımda anı bile bilemedi. ben yine gittim ısrarla belki o an enerjimiz tutmadı diye, tutar gibi oldu bazı şeyleri.. Sonraki şeylerde anı bile feci patladı. sevgilimle ayrıyız fala gittiğim gün adam Ankaraya gelmiş, bana uzunca süre Ankaraya gelmeyecek dedi. Faldan bir çıktım, Ankarada olduğunu öğrendim. Bu kadar basit bişey bile bilinmiyorsa ki anlık yani, ötesi yok. Geleceği zaten hiç bir tarih çıkmadı. Bilmiyorum biz hiç memnun kalmadık. Ben evim cafede özgeye iskambil baktırmıştım, Ankara piyasasında bence kötünün iyisiydi, ama o da artık gitmiş diyorlar. Farklı birileri çıkarsa yazın lütfen..
Merhaba arkadaşlar.suan cok zor bir durumdayım .babamı kaybettim.bundan 2 ay önce yıldızname baktirdim.kadin babamın durumunun çok kötü olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle olumunude gördü diyorum.yildızname kitabımızda var. Kuranı lerinde burçlar da var. Burç süresi de var. Kadının dediği herşey yavaş yavaş çıkıyor.ısila gelince 16 sene önce laklak kafedeyken çok iyiydi.herseyi bilmişti . Ancak temmuzda bu sene gittiğimde çok iyi değildi. Çünkü boşanmışdim ve bilemedi. Anda iyi ama
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Bilen kadın kimdi acabaMerhaba arkadaşlar.suan cok zor bir durumdayım .babamı kaybettim.bundan 2 ay önce yıldızname baktirdim.kadin babamın durumunun çok kötü olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle olumunude gördü diyorum.yildızname kitabımızda var. Kuranı lerinde burçlar da var. Burç süresi de var. Kadının dediği herşey yavaş yavaş çıkıyor.ısila gelince 16 sene önce laklak kafedeyken çok iyiydi.herseyi bilmişti . Ancak temmuzda bu sene gittiğimde çok iyi değildi. Çünkü boşanmışdim ve bilemedi. Anda iyi ama
Lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Bana ve arkadasima fali cikan tahminleri falan sadece bidonem terapi cafede calisan fikriye oldu kardesine bise.diemem ama fikriye nokta atislari yapti tahminleri falan filan ama baskasina cikmamis olabilioo Ank deil artik ama enerji uyum meselesi.. bizler burda kimden memnun kaldiysak yazioruz isteyen okur isteyen gider canimmlar![]()
ışıl için söylenenleri okuyunca şaşırıyorum. ben dahil 2 arkadaşımda anı bile bilemedi. ben yine gittim ısrarla belki o an enerjimiz tutmadı diye, tutar gibi oldu bazı şeyleri.. Sonraki şeylerde anı bile feci patladı. sevgilimle ayrıyız fala gittiğim gün adam Ankaraya gelmiş, bana uzunca süre Ankaraya gelmeyecek dedi. Faldan bir çıktım, Ankarada olduğunu öğrendim. Bu kadar basit bişey bile bilinmiyorsa ki anlık yani, ötesi yok. Geleceği zaten hiç bir tarih çıkmadı. Bilmiyorum biz hiç memnun kalmadık. Ben evim cafede özgeye iskambil baktırmıştım, Ankara piyasasında bence kötünün iyisiydi, ama o da artık gitmiş diyorlar. Farklı birileri çıkarsa yazın lütfen..
al benden de o kadar.
bende de fena patlamıştı ışın ama iyi bir hanım o ayrı.
bunun dışında falı çıktı diyenler de var.
belki herkese çıkmıyordur.
valla bende de anı bile fos çıktı.Aynen çok zarif bir kadın ama fal konusunda benim an durumumu bilemedi. Yani kısaca olay budur.
inşallah hepimiz için çıkan kişiyi buluruz.Piyasadaki bütün falcılar gibi yani; vera gibi, irem gibi, abdullah gibi, turuncu cafedekiler gibi v.s. ... size çıkmamış olması diğerlerine de çıkmayacağı anlamına gelmez. Tıpkı venüs ün bana çıkmayıp arkadaşıma her dediği çıkması gibi. Bundan bahsediyorum. Neyse tabi olabilir. Haşa tövbe Allah değil hiçbiri...