- 20 Şubat 2010
- 32.903
- 6.255
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Falcılara sık sık gitmek gereksiz bence.
Ben 6 ayda bi gidince her denilen oluyordu.
Neden öyle oldu bilemiyorum, belki de tesadüfidir ama sıklaştırınca hiçbiri çıkmadı denilenlerin.
![]()
katılıyorum bir de iyi de olsa kötü de olsa tek falcıya gitmek lazım o zaman her dediği çıkıyor çünkü senin beklentilerin oluyor onun için
bu arada arkabahçedeki kadına da giitimm:)) tarihh sölemio:)
yaa ben tek bişi için gitmiştimmm, dönücek dedii, ama zaman veremem dedii.. çok kısa baktı bana.kötüydüü..yaa dün sakaryadaki falcıma gittim bi ark.ım iş için biriyle görüşüodu, kızın adını bildi:))
sakaryadaki falcın kimdi? iyice karıştı bende yaa, kim kiminle ilgili ne diyo kafamçokkarıştı
bence bi zirveyle buluşalım, bu böyle olmayacak :içelim:. geçmiş sayfaları okudukça da kafam karışıyo
Dişe dokunur bir tek Eylül var sanırım. Ona da gidildi zaten.
Elde bir falcı yok ki gidilebilecek.![]()
sennn hiç bir falcıya gitme artık yeterrrr bence sen ne yap biliyormusun su sesi olan bir yere git ayaklarını çime bas üzerindeki negatif enerji bir gitsin sen nazarı alıyorsun çünkü üzerine ametist tası tak eline kagıt kalemi al bütün herseyi yaz olumlu düşün olumlu olsun senin dilegininin biraz daha zamanı var artık o dilekten vazgectini ccevrendeki herkes de bilsin ondan sonra gerceklesecek kasım bası gibi benden sana nacizane bir tavsiyezemuszemus
Evet çok mantıklı şeyler söylüyorsun.
Uzmanlar da bu tip şeyleri öneriyor kendimizi rahatlatabilmek adına.
Yapacağım bunları muhakkak. Teşekkür ederim.
rica ederim kendine iyi bak:dance: