• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Eylül'ün çalıştığı kafede yani Ankara Cafe'de Destene midir nedir tam bilmiyorum adını...
Öyle bir kadın da bakıyormuş ve çok iyimiş dedi biri bana.
Denemek isteyenler ona da bakabilir.

ziraat Ebru'ya catik gitmiş ve beğenmemiş. Bence Eylül'ü tercih et.

kızlar gerçekten insanın kafası karışıyor ben kocaaa ankarada ; özlem,arif abi :)), jale, eylül, ebru, sevda, neslihan ve hatta ismini bilmediğim fal kafe, dilça, gırgır vb bir çok falcıya gittim. eylül çok iyiydi verdiği tarih dolmadan 1 gece önce söylediği oldu ebru zaten söyledikleri çıkıyor ama genel söylüyor soru sormak gerek senin için önemli olduğunu anlayınca detaylandırıyor doğru tarih vermiyor bence iyi bakıyor. şöyleki fal baktıranının ve bakanında enerjisiyle ilgili sanırım. ebru benim kimseye söylemediğim şeyleri bile bildi hatta yönlendirdi çokda iyi oldu. eylül ve ebru iyi bence aman paramda boşa gitti demiyorsunuz en azından az para değil 20TL oooo birde çok gidenler var benim gibi guclubacismile:kedi:

E senin gitmediğin kalmamış hala neden gidiyorsun ki?
Hepsi aynı tas aynı hamam...
O zaman Yıldız'ı dene.

Cafe Ortaköy'de bakıyor. Kızılayda'ki otobüs duraklarının olduğu yerde Garanti Bankası var.
O civara doğru bakıp kafanı kaldırdığında görebilirsin.
Kahve 20, kahve + tarot 30 tl.

ayyyy ben onada gittim 30TL yuhhhhhhh boşa gitmişti param yahu tamam üzüldüğüm oluyordu ama en çok buna üzülmüştüm kadın tek kelime bişey bilemedi bir arkadaşımız götürmüştü kardeşimle gitmiştik 60TL çok para düşününce acıyorum paraya

Peki Eylül sana da eski sevgilin geri dönecek mi dedi?
Senin de falcıya gitme meselen o galiba.
Yıldız da kesin geri gelmicek demiştir. :S

yok yıldız b eni ihracatla uğraşıyorum sandı çok alakasız işimide söylemiştim halbuki sevgilimide yabancı birisi sandı hatta aile bireylerine bile saçma sapan işler yükledi olaylar yazdı kendi kendine eylül secgilimi çok iyi tanımladı beni tanımladı sevgilin geri dönecek demedi çünkü zaten yanımdaydı kaydirigubbakcemile3

ben fala inanma falsız kalma diyenlerdenim. sınava gireceksem yada bir yenilik düşünüyorsam gidiyorum falcıya bu ara gitmemin sebebide yeni iş :1:

Anladım. Başka da falcı kalmadı zaten. :delphin:
Bahçelievler'de de var baya aslında ama hangisi iyidir hangisi değildir bilemiyorum.

bahçeli laklakda bir kadın varmış kimse tavsiye etmiyor ama 3. caddede birini bende duydum ama gitmedim :)

kızlar kızılayda dilça kafenin karşısında gülçe kafe varmış orada da bahar diye birisi ela gözlü kıvırcık saçlı ona gideniniz oldumu arkadaşım gitmiş beğenmiş

İçinizde kahve falı bakan var mı o bana bakarsa ben de ona bakabilirim?çok sıkıldım bunaldım bakan varsa resimleri yükleyebilirim

Back
X