Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bende ona baktirayim bakalim. Hesap numarasi olsaymis iyiydi ama ptesiyi bekleyelim artikKadin iyi fal bakiyo hakkini yememek lazim
Tlfda bakan biri daha var bunun fiyati daha uygun fena da bakmiiyo sen bilirsinO zaman bende ona baktirayim bakalim. Hesap numarasi olsaymis iyiydi ama ptesiyi bekleyelim artik
O kim bi de hangisi daha iyi acabaTlfda bakan biri daha var bunun fiyati daha uygun fena da bakmiiyo sen bilirsin
Bi de benim icin fiyattan once iyi bakmasi önemliTlfda bakan biri daha var bunun fiyati daha uygun fena da bakmiiyo sen bilirsin
Aylanin telini verit misiniz bi sansimi deniyim. Ya aslinda umraniyede didem diye biri vardi onun ustune gercektenn gormedim ama kadin 2 kere ceb degistirdi kayboldu gitti kimse ulasamiyorlugge kim diğer telefonda bakan?
ben ayla, yiğit , elmira, gülsüm'e baktırdım telefonda bugüne kadar.
hepsi de iyiydi. ayla da daha ucuzdu ama iyiydi. ama ulaşmak zor oluyor ona biraz. yani kendi sebeplerinden dolayı ulaşamıyorsun, yoğunluk diil.
Cnmm aylamı sakın sakınn o kadın gercekten ıyı deıl tavsıye etmıyorumAylanin telini verit misiniz bi sansimi deniyim. Ya aslinda umraniyede didem diye biri vardi onun ustune gercektenn gormedim ama kadin 2 kere ceb degistirdi kayboldu gitti kimse ulasamiyor
Ben de gülsüme baktirmayi dusunuyodum ama hic ayrintili bir sey soylemiyo mu. Bildikleri falan oldu muGulsumu denedim. Sanirim enerjimiz tutmadi. Yani sadece ayrilik buyu dedi. Baska bi cumle gecmedi . Enerji meselesi olabilir detaya girememesi
Belki baskalarina cok ayrintili bakmistir haksizlik etmek istemem tabii ama bana bir kac sey disinda baska bisi soylemedigi icin bilemiyorum. Yani evet bu tuttu o halde bu da tutar diyemiyorumBen de gülsüme baktirmayi dusunuyodum ama hic ayrintili bir sey soylemiyo mu. Bildikleri falan oldu mu
Kızılay taynat cafede Meryem abla var önceden arayip randevu alman gerekiyo ama bana daha söylediği hiçbir şey sekmedi basit örneklerle de anlatabilirimKızlar falı çıktı dediginiz birileri var mı? Şöyle bi baktim da bir senedir hicbirininki çıkmamış hemen hemen. Kızılayda gitmedigim falcı kalmadı. Iliskim konusunda söyledikleri çıkanlar var ama is kariyer para anlaminda hiçbiri çıkmadı.
Bana sadece birkaç çıktı boşa para verme taynatta Meryem ablaya git derimkızlar evimdeki sevda nasıl
Ona gitmedim hic. Taynat cafe tam olarak nerede ucreti ne kadarKızılay taynat cafede Meryem abla var önceden arayip randevu alman gerekiyo ama bana daha söylediği hiçbir şey sekmedi basit örneklerle de anlatabilirim