Gulsumum numarasini banada yazarmisniz kızlarLütfen bsna da verir misin numarayı prenses.çok ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulsumum numarasini banada yazarmisniz kızlarLütfen bsna da verir misin numarayı prenses.çok ihtiyacım var
ceBirisi Sabiha diye bir falcıdan bahsetmiş Ankara'ya geldi Almanyadan filan diye. Bu büyücülük yapan ve üç koca değiştiren ve memurluk yapan Sabiha Eker aynı zamanda falcılık yapıyor şimdi ek iş olarak demek. Yalanlarıyla para kazanmaya devam ediyor, inanmayın.
mris numarayı alırsan bana da özelden Atar mısınGulsumum numarasini banada yazarmisniz kızlar
birçok falcının ilk falları şahane oluyor ya. bende mihriye bile ilk falda feci bilmişti, tarihine kadar.
rengarenk kafede bir kadın vardı onu denemeyi düşünüyorum şimdi.[/QUOTE
Canım Gülsüm ün telini özelden atar mısın bana da lütfen.çok ihtiyacım var
Canım Gülsüm ün telefon nosunu özelden bana da atabilir misinbirçok falcının ilk falları şahane oluyor ya. bende mihriye bile ilk falda feci bilmişti, tarihine kadar.
rengarenk kafede bir kadın vardı onu denemeyi düşünüyorum şimdi.
Gulsumun numarasini yazarmisin banada acillbirçok falcının ilk falları şahane oluyor ya. bende mihriye bile ilk falda feci bilmişti, tarihine kadar.
Sevgili prenses herkese verdiniz numaraya neden bana vermiyorsunuz.birçok falcının ilk falları şahane oluyor ya. bende mihriye bile ilk falda feci bilmişti, tarihine kadar.
Canim ben bugun gidcm fatos hanma fiyatini da nasil baktigini da paylasrmmm
Gittim fatos ablaya canmm . Kahve falı 10 tarotla 20 katina 30 tl. Ben 30 tl lik baktrdm . Ani gecmisi gayet iyi bildi bekledgm bi dönüş icin de en gec 7 ocak ddi bakalm eger bu dönüş de gerceklesirse super bi fall olacak canm yani denenbilir bencetamam cani bekliyorum :)
EVim cafede kizilay danerde bu fatoş
eğer mesajı okumsam kadına 300 u kaptırıcaktım buyu bozdurma ayağınasuriyeli serap diye birisi sakarya metro çıkışı ilk soldaki binada kadın bilidğin çingen büyü ayağına milleti kandırıyor yok mardin de hocalarım var ayağı gidiyorum geliyorum diyor arıyorsun cafede oluyor kendisi yazdığı yazıların türkçeleri manasız çıkıyor sakın gitmeyin falıda çıkmıyor....
sahtekar cok insanların güvenini su istimal ediyorlareğer mesajı okumsam kadına 300 u kaptırıcaktım buyu bozdurma ayağına
Nerrde canim ezgii .. bi de hangi ezgi bu nerdeydi daha once..Kizlarrrrr ezgiyiii arayanlaraaa ezgiyi buldum şuan baktiricam