- 1 Kasım 2014
- 47
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben nesibe'nin falını tutardım eskiden. bende çıktığı olmuştu. ama sonra sonra tutturamadı. ilkleri iyiydi. o kadar sık atıyordum ki bir de.ben de içtim gönderecektim faş alem e ama baktım rezzan fooosssss, şevval fooosssss, haleh foooosssss
BU SENE DEDİYSE DAHA BU SENENİN BİTMESİNE KIRK GUN VAR NUR ABLA DEDIYSE OLUR BANA BUTUN SOYLEDIKLERI CIKTI GECEN YINE GITTIM BANA NIGDEYLE NE BAGLANTIN VAR DEDI BENDE HICBIR BAGLANTIM YOK DEDIM BANA NIGDEYLE ILGILI BISI YASICAKSIN DEDI ON GUN SONRA UNIVERSTEDE OKUDUGUM ARKADASIM KPSS YE GIRMIS NIGDEDE RESMI KURUMA BASLAMIS SOKLARI YASADIMKızlar şuan çok ama çok kötüyüm buraya yazmak istedim başka ne yapacağımı bilemedim... Ankara da beğendiğim tek falcı nur ablaydı bu yıl bitmeden sana kesin dönecek garanti veriyorum dedi... şuan bakıyorum adamın ilişkisi var. söylenecek daha bişey yok fal olayı benim için kapanmıştır abicim saygılar.
BU SENE DEDİYSE DAHA BU SENENİN BİTMESİNE KIRK GUN VAR NUR ABLA DEDIYSE OLUR BANA BUTUN SOYLEDIKLERI CIKTI GECEN YINE GITTIM BANA NIGDEYLE NE BAGLANTIN VAR DEDI BENDE HICBIR BAGLANTIM YOK DEDIM BANA NIGDEYLE ILGILI BISI YASICAKSIN DEDI ON GUN SONRA UNIVERSTEDE OKUDUGUM ARKADASIM KPSS YE GIRMIS NIGDEDE RESMI KURUMA BASLAMIS SOKLARI YASADIM
canm merhaba nur ablanın yeri veya iletişim numarası ile ilgili bana bilgi verebilir misiniz? çünkü geçen bayağı bi aradım bulamadım.BU SENE DEDİYSE DAHA BU SENENİN BİTMESİNE KIRK GUN VAR NUR ABLA DEDIYSE OLUR BANA BUTUN SOYLEDIKLERI CIKTI GECEN YINE GITTIM BANA NIGDEYLE NE BAGLANTIN VAR DEDI BENDE HICBIR BAGLANTIM YOK DEDIM BANA NIGDEYLE ILGILI BISI YASICAKSIN DEDI ON GUN SONRA UNIVERSTEDE OKUDUGUM ARKADASIM KPSS YE GIRMIS NIGDEDE RESMI KURUMA BASLAMIS SOKLARI YASADIM
Geleceğe dair bilgileri ALLAH peygamberimize bile bildirmemiş ki biz normal kullar mı bileceğiz sen uzak dur fal işinden canım ALLAH bize acımayı bile bırakıyor ALLAH (C.C) bizden uzaklaşırsa biz kimden medet umacağız sen duanı et gerisini hayırlısıyla Rabbimize bırak inan daha rahat edeceksin manevi olarakaynaa sana kesinlikle katılıyorum işlerimin bu kadar ters gitmesi ruhumun bu kadar daralması hep bu fallardan. Rüyalarımda iki gündür sürekli üç harfli görmeye başladım ve bu tarz rüyaları bazı falcılardan kötü enerji aldığımda görüyorum onu fark ettim. Belki istediğim olacaktı ama ben fallara gide gide onu kendim ittim diyorum
bir de kızlar ne denir ki. fal belki işkencemizi artırıyor. ben bu adamla ilişkimin 3. ayında falan gittim ilk. "evleneceğin adamı bulmuşsun" dediler. sonra öyle sarıldım ki adama.
kaç kez ayrılsak hep aynı şeyi dediler, "bu adam sensiz yapamaz. geri döner."
döndü de.
hala "evleneceksin" diyorlar.
adam bana çok net söylüyor, "bizim bir sonumuz yok" diye.
ben işkencemi artırmıyor muyum sizce? hala fal fal dolaşıyorum. enerji namına bir şeyim kalmadı. falcıların gözüne bakıyorum "bu adam senin" desinler diye.
oytun mesela senin durum; 40 gün var daha diyoruz. belki de o 40 günde gelmeyecek. belki umudunu kesmen daha iyi olacak; belki de gelecek. hangisi daha kötü acaba? umudu kesip yoluna bakarken gelmesi mi, beklemediğin bir anda; umutla beklerken gelmesi mi...
inşallah gelir diyorum, yeni birini denesin kıymetini anlasın vs. vs...
ama bu fal işleri beni çok yordu.
bir de tüm falcılar aynını söyleyince daha büyük umut, daha büyük yıkıntı.
allah fal baktırmaya ihtiyaç duyurmayacak ilişkiler versin bize.