- 1 Kasım 2014
- 47
- 16
Aaaahhhh canım aaaahhhhh çok haklısın. güyya yarın güzel bir gün olacak diyorum, ama 2 gün sonra yine bozuluyor her şey. Aslında en çok kızdığım kendimim. Ona inanıp güvendiğim için, onu kazanmak için kendimden tavizler verdiğim için ve onun için güçlüyken zavallı konumuna düştüğüm için ben kendime kızıyorum. Kendimi affedemiyorum. Psikoloğa gitmeyi de denedim. tespitle tespitler eeeee nolacak ağrıyla yaşamayı öğreneceksin diyen dr gibi geçmişi arkanda bırakacaksın. Yok arkadaş yok benim içim soğumuyor... O perişan olsa acı çekse soğuyacak mı, hayır. işte böyle b.ktan bir durum. İşin kötüsü nedense ben de karşıma yeni biri çıkacağına zerre inanmıyorum hissetmiyorum daha doğrusu. Onu ilk gördüğüm an ben bu adamla evleneceğim demiştim. Şimdiyse en büyük isteğim olan anne olmaktan bile vazgeçtim. Kendime Şebnem Ferah'tan vazgeçtim Dünyadan ı armağan ediyorum... Allah büyüktür. Derler ki Allah nasip etmeyeceği duayı kulunun diline vermezmiş. İnşaallah Allah seni de beni de tez zamanda selamete huzura erdirsin.