- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
Evet ben begendim soylediklerinden iki tanesi cikti bana digerlerini bekliyorum:)SEN BEĞENDİNMİ PEKİ TOLİNCİĞİM:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben begendim soylediklerinden iki tanesi cikti bana digerlerini bekliyorum:)SEN BEĞENDİNMİ PEKİ TOLİNCİĞİM:)
Evet ben begendim soylediklerinden iki tanesi cikti bana digerlerini bekliyorum:)
Esat-Tunalı taraflarında, genelde ya evde bakıyor ya da dışarıda bir yerde ama kafede falan çalışmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Evet ben begendim soylediklerinden iki tanesi cikti bana digerlerini bekliyorum:)
Nur bana da cikti, guzel bakiyor.
Anladigim kadariyla kısa vadede çıkıyor dedikleri. Net Gün mu veriyor yoksa 3 hafta 3 ay falan mı diyor?
Panpa bana soyledigi bir sey ana yonelikti, bu adam seni sevmiyor demisti. Dogruydu.
Uzun vade icin 2 sey soyledi, biri 1 yilda cikti, digeri mechul :)
denemeye değer o zaman...
Panpa bana soyledigi bir sey ana yonelikti, bu adam seni sevmiyor demisti. Dogruydu.
Uzun vade icin 2 sey soyledi, biri 1 yilda cikti, digeri mechul :)
Çeldiniz aklımı, bana da olumsuz konuşursa
Bence deger, kahve baktir :)
Kimden bahsediyorsun?
Nur Hanim dan :)
kızlar ben evim de gülcan a baktırdım, özlem hanım yoktu, gülcan ı nasıl buluyorlar deneyenler yazabilir misiniz? Benim anda çok iyiydi
Gozun acilir derim en azindan, bos yere para etmeyen herifler icin uzulmeyi birakirsin. bana oyle olmustu zira.
Yok ben artık üzülmüyorum da nur da önceleri olumlu olumlu derken bir anda pat diye olmaycek diyiverdi. Bilemiyorum yani. Bu da var... içimdeki hiçbir zaman yanılmayan ses de boşver gitme diyor. neyse bakarız bakalım...
Aaaaaaaaa ciddi ? Sasirdim bak Nur'a.
Paraya kiyacaksan Ayberki tavsiye ederim :) Ben bir tek ondan memnun kaldim.