Yok canım yarım saat önce aradım. İzinli dediler. Suan evim cafeye geldim. Özlemi denicemkızlar nur hanım pazar günü calısıyomus öyle dediler bi arayın oyle gidin derim
cnm bahsettikleri özlem taynattada olabilir çünkü bi ara taynattaki özlem iyi dediler evimde yaseminde iyidir ordaysa eger yorumlarını beklıyoruzz :)Yok canım yarım saat önce aradım. İzinli dediler. Suan evim cafeye geldim. Özlemi denicem
Dün burda okudum işte özlemi. Yasemini begenmemişler yorum yapan arkadaşlar. Öylesine deniyim diye 10 liralık baktırdım, ondan olsa gerek kısa sürdü. Genel durumu ve gecmisi bildi. Gelecekte verdigi tarihi bekliyorumcnm bahsettikleri özlem taynattada olabilir çünkü bi ara taynattaki özlem iyi dediler evimde yaseminde iyidir ordaysa eger yorumlarını beklıyoruzz :)
Telefon edip kendin ogrenip randevu al bence cunku bana sevgi kafeye donebilecegini soylemisti:)Kızlar nur yerini değiştirmeden açık adresini verir misiniz???tam olarak. Tarif ederseniz çok iyi olur
Kim bu kisi nerde bakiyo?Ankara’da çok defa fal baktırdım ama en son İranlı bir kız vardı adı Negin. Tarot falı bakıyor, kahve falı bakıyor, bunlar dışında başka fallar da bakıyor ve hem geçmiş hem geleceğe dair çok fazla şeyi söylüyor. Ben tarot baktırdım, şimdiye kadar gittiklerimin en iyisi oydu.
Kim bu kisi nerde bakiyo?
ucreti nedir?Esat-Tunalı taraflarında, genelde ya evde bakıyor ya da dışarıda bir yerde ama kafede falan çalışmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
kahve 30 tarotlu kahve 50 ama sadece kahve 1 saat sürüyo:)kızlar nur kafve falını nekadara bakıyor acaba?
SEN BEĞENDİNMİ PEKİ TOLİNCİĞİM:)kahve 30 tarotlu kahve 50 ama sadece kahve 1 saat sürüyo:)