- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
Hahahah yok estagfurullah :) ya ben de baktırmıcam baktırmıcam diyorum. Epey oldu tuttum kendimi simdi nuru cok merak ettim:))))))))))))))))))))))))) ahahahahaahah sazan gibi atladım ben de hemen benim mesj ın altında görünce. Nuru ben de merak ediyorum ama bilemedm. çok da kafa karıştırmasam mı ki. Fal alem de buse var 10 lira ya bakıyor kahve falına tavsiye ederim. Süpper baktı bana...
Ay valla hic bilmiyorum tipini. Ama gidip gitmemek arasında kararsızım. Acaba nasıl bakıyor. Ya ben o elektrik isine inanmıyorum biraz. Bilen her sekilde bilirayyy kötü bir şey derse ://// ben esk de öyle bir kadına baktırdım bir de 2 saat bekledim bana çok ünlü bir şirket ceo suyla aşk yaşayacağımı söyledi bir davette tanışacakmışım. hıııııı dedim ben de iş kadınıyım ya zaten o kokteyl senin bu kokteyl benim geziyorum. kabzımal arif denk gelmesin de :))))))))))))))))) öyle olabiliyor, elektriğimiz tutmayınca, nurda da öyle olursa... Ya bu arada o nur siyah saçlı esmer tenli birimiydi ki ben ona yıllar önce baktırmıştım, eğer oysa valla olumsuzu da pat pat söylüyor...
Ay valla hic bilmiyorum tipini. Ama gidip gitmemek arasında kararsızım. Acaba nasıl bakıyor. Ya ben o elektrik isine inanmıyorum biraz. Bilen her sekilde bilir
Benimde aklımı celdiler vallaKesinlikle haklısın, iyi o zaman kendimi şöyle teselli edebilirim, kadın zatn falı bilmiyor
valla o nur o nur ise bana dedikleri çıktı aslında. Hımmm bak benim de aklımı çeldin şimdi
Benimde aklımı celdiler vallaBir deniyelim dimiii
Konur1 de ankyra cafedeymisBence de e neredeymiş ki ben takip edemedim, kaçırdım
Konur1 de ankyra cafedeymis
Rica ederiiim:) hic gitmedim vallaaa. Bakalım belki yarın giderimteşekkür ederiiiimmmmmmgerçi orası da iğrenç bir kafe ama yapacak bir şey yok
Rica ederiiim:) hic gitmedim vallaaa. Bakalım belki yarın giderim
Kızlaarr nura ben daha önce gitmiştim yüzük görüyorum sevdiğin çocuk seni bırakacak demişti inanmamıştım kadınla dalga geçmiştim ama kadın haklıymış bende şuan şoktayım yarın duyduğuma göre nur izinliymiş pazartesi nefesi nurda alıcam tüm falcılara neredeyse gittim hepsi sevdiğin adamla evlenirsn dediler bitek nur abla olmayacak dedi olmadı ...Kesinlikle haklısın, iyi o zaman kendimi şöyle teselli edebilirim, kadın zatn falı bilmiyor
valla o nur o nur ise bana dedikleri çıktı aslında. Hımmm bak benim de aklımı çeldin şimdi
Evet tatlımm siyah saçlı esmer tenlii şık bir kadın.ayyy kötü bir şey derse ://// ben esk de öyle bir kadına baktırdım bir de 2 saat bekledim bana çok ünlü bir şirket ceo suyla aşk yaşayacağımı söyledi bir davette tanışacakmışım. hıııııı dedim ben de iş kadınıyım ya zaten o kokteyl senin bu kokteyl benim geziyorum. kabzımal arif denk gelmesin de :))))))))))))))))) öyle olabiliyor, elektriğimiz tutmayınca, nurda da öyle olursa... Ya bu arada o nur siyah saçlı esmer tenli birimiydi ki ben ona yıllar önce baktırmıştım, eğer oysa valla olumsuzu da pat pat söylüyor...
Kızlaarr nura ben daha önce gitmiştim yüzük görüyorum sevdiğin çocuk seni bırakacak demişti inanmamıştım kadınla dalga geçmiştim ama kadın haklıymış bende şuan şoktayım yarın duyduğuma göre nur izinliymiş pazartesi nefesi nurda alıcam tüm falcılara neredeyse gittim hepsi sevdiğin adamla evlenirsn dediler bitek nur abla olmayacak dedi olmadı ...
evimde Yasemin'e gittim dün, malesef an, geçmiş bilemedi gelecek de çok tutarlı gelmedi bana üzüldüm
Sevdiğim kişinin başka bir kızla nişanlanacağını yüzük takıcağını söyledi o çıktı kadınıda tersledim biraz şimdi ne yüzle gidicem bilmiyorum ama gitmem lazım numarasını bilen varsa nur un atabiilirmi randevu alıcam.Yüzük görüp nasıl bırakacak dedi ki ama
Sanırım aynı kadından bahsediyoruz. Bana da bilmişti bazı şeyleri zamanında. Ay yok ben gitmiyim en iyisi. zaten her gece ağlıyorum, sabah da ağlarım sonra, bari işimden olmayayım..
dün ben de oradaydım, a aaa çok ilginç, bana baya bilmişti, geçmişi anı falan. geleceği bilmiyorum çıkar mı ama... Özlem e gittim ben de süpper ya, cidden biliyor o hatun. Yasemin e mi baktırsam diye de geçti bi an içimden dün, e iyi ki baktırmamışım diyeceğim ama... Gününde mi değil di neydi acep...
Yaaaaaa yokmuymus pazar gunuKızlaarr nura ben daha önce gitmiştim yüzük görüyorum sevdiğin çocuk seni bırakacak demişti inanmamıştım kadınla dalga geçmiştim ama kadın haklıymış bende şuan şoktayım yarın duyduğuma göre nur izinliymiş pazartesi nefesi nurda alıcam tüm falcılara neredeyse gittim hepsi sevdiğin adamla evlenirsn dediler bitek nur abla olmayacak dedi olmadı ...
belki de :/ Özlem ne kadar a bakıyor?
Sevdiğim kişinin başka bir kızla nişanlanacağını yüzük takıcağını söyledi o çıktı kadınıda tersledim biraz şimdi ne yüzle gidicem bilmiyorum ama gitmem lazım numarasını bilen varsa nur un atabiilirmi randevu alıcam.