Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artik dedigine inaniyorum bende. Okadar falciya gittim ve dedikleri cikmadi bencede o anki dudunduklerimiz ve istediklerimiz cikiyor fincanda yada tarotta. Sonucta husrannfal beyın okumamıdır..ozaman o an düşündüklerimizi ve hıssettıklerımızı mı söyluyorlaa dersınız
Unuttugum falcilari hatirlattigin icin tesekkurlerturuncudakiler(cengiz başta)nuran ayberk ebru semrin sıla ahse ezgi denen yaşli bayan cidan cafedekiler çati cafedekiler bahçelideki gül kibrisli gül medyum süheyla bahçelideki rengarktekiler taynat meryem uğramayın bunlara hepsini denedim :-( artik fal baktirmiyorum..
Gercekten biraktiysan adina sevindim darisi basimaturuncudakiler(cengiz başta)nuran ayberk ebru semrin sıla ahse ezgi denen yaşli bayan cidan cafedekiler çati cafedekiler bahçelideki gül kibrisli gül medyum süheyla bahçelideki rengarktekiler taynat meryem uğramayın bunlara hepsini denedim :-( artik fal baktirmiyorum..
Gercekten biraktiysan adina sevindim darisi basima
Tatlim nerde bu ayberkin ofisiiDostlar, yazmayayim dedim ama ben en son Medyum Ayberk diye birine gittim. Dedigi bir sey cikti, borc para vermissin geri gelmeyecek demisti bana. Dedigi gibi oldu. Diger dedikleri cikar mi bilmem, 1 yil gibi bir vadede gorucem, cikarsa yazarim.
Terbiyesizlik baska ne olabilirki. Bizlerin sayesinde para kazaniyorlar birde dalgami geciyorlar pes dogrusubirakmak zorunda hissettim biride bilsin biride sallamasin doğru duzgun yokki kimse..arada unuttuklarimda vardir..eylül mesela..felaketti..ya resmen arkamizdan dalga geçiyolar..kulaklarimla duydum..hele şu kurşun dökenler..ben yaptirmadim yaptiranlari ve yapanin yorumu kendi inanmiyo..
Burda kendi adima konusuyorum kimseyi karalamak gibi bir derdim yok. Ben sadece gittigim falcilar hakkindaki yorumlarimi yaziyorum o yorumlarda o falcilarin diyip hatta tarih veripde fallari cikmayan falcilar. Bura forum dediginiz gibi burda amac sapla samani ayirmak. Malesef bir onceki sayfada isimlerini yazdigim falcilarin hicbirinin fali cikmadi dogak olarakta bunlarin fal baktiklarina inanmiyorumBen katılmıyorum bazı karalamalara bazı falcılar işini Hakkı'yla yapıyor eylül bana göre asla dalga Geçmez işiyle ben Zaman'ın da bazı falcıları koruyuncaya reklam dedınız bence ne fıkrıye ne eylül ne Nur nede Gül işinin ehli Buda benim düşüncem herkese açık bi forum burası kusura bakmayın üyelik almak çok kolay burada ben burda falcıların yazdıklarını ve biraz fazla adı geçen falcı olunca karaladıklarını düşünüyorum hemde nedense yeni üyeler karalıyor..Kimse burda şuna gidin diye zorlamıyor..