- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
Canıım cok tesekkurleeer :)Eylul Bazaar in ustu yaziyor internette :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canıım cok tesekkurleeer :)Eylul Bazaar in ustu yaziyor internette :)
canım yerini biliyor musun?Kızlar ben medyuma falan inanmazdım. Ortak arkadaşımız vasıtasıyla Ankaradan Medyum Ayberk'le tanıştım. Oturduğumuz yerde benimle ilgili şeyler söylemeye başladı, sonra bi isim söyledi bu kim dedi tanımıyordum öyle birini. Mantıklı şeyler söylüyordu ama ben inanmadığım için yalan söylüyo diye dinliyodum, Tabi inanmadığım için unutmuştum bile söylenilen şeyleri. 2 yıl geçti üstünden Evlendim bi gün tam uyucam aklıma bakılan fal geldi, Adamın söylediği isim eşimin ismi. Para karşılığında bakmamıştı atması için sebep yoktu ama çıkmış olmasına hala hayret ediyorum.
Canım 2 yıl oldu tam yerini hatırlamıyorum ama Kızılay da yeri. Özelden face ini atayım. Başka illerde de şubesi vardı hatta o zamanlar şimdi ne alemde çok bi bilgim yok :)canım yerini biliyor musun?
saol canım.Canım 2 yıl oldu tam yerini hatırlamıyorum ama Kızılay da yeri. Özelden face ini atayım. Başka illerde de şubesi vardı hatta o zamanlar şimdi ne alemde çok bi bilgim yok :)
kızılay yüksel caddesi eylül pasajı(bazaar) üzeri 4.katta olması lazım Sıla hanımın. Aynı binada 3.katta da efsun var onuda öneriyorum fiyatlar makul vede medyumlar.tam adres nersi acaba ?
efsun kızıl saçlımıymış ?kızılay yüksel caddesi eylül pasajı(bazaar) üzeri 4.katta olması lazım Sıla hanımın. Aynı binada 3.katta da efsun var onuda öneriyorum fiyatlar makul vede medyumlar.
Kızlar merhaba. Ben bugun sıla hanıma gittim. Hatta suan cıktım yanından. Direk size yazıyorum genel olarak cıkarımları gayet güzel. İsimler konusunda yaptığı nokta atışlarda oldu aslında. Ama fal baktırmaya giderken kendimi okadar beklenti icine soktumki yani duymak istedigim cok baska seyler vardı aksini duyunca moralim bozuldu tabi.
Ama denemeye deger diyorum ben. Tarot+kahve 30 tlye bakıyor. Denemesi size kalmıs
canım inşallah herşey gönlünce olur. yeri kolay yerdemi? bir de uzun bakıyor mu? yani kısaca gitmemi önerirmisin?Kızlar merhaba. Ben bugun sıla hanıma gittim. Hatta suan cıktım yanından. Direk size yazıyorum genel olarak cıkarımları gayet güzel. İsimler konusunda yaptığı nokta atışlarda oldu aslında. Ama fal baktırmaya giderken kendimi okadar beklenti icine soktumki yani duymak istedigim cok baska seyler vardı aksini duyunca moralim bozuldu tabi.
Ama denemeye deger diyorum ben. Tarot+kahve 30 tlye bakıyor. Denemesi size kalmıs
çok teşekkür canım.Kızlar alıntı yapmadan cevaplıyorum ikinizi de;
Canım suan hayatımda varla yok arası biri vardı onun adındaki ve soyadındaki harfleri verdi. İste adında "han" soyadında "kan" olan biri var. Hayatında varla yok arası dedi. Onun cevresindeki "kanka" dedigi bi kızı kafana cok takmıssın dedi. Adında 'e,l,i' var falan dedi. Ve cidden vardı.
Sonra konustugum birinin adındaki soyadındaki harfleri verdi teklif geliyo bu cocuktan dikkat et derim dedi. Vs vs. Genel olarak gayet iyiydi. Ama beklentim benim cok baskaydı,yani okul.para,aşk konusunda duymak istediigm seyler vardı duyamayınca moralim bozuldu. Kadında suc yok ben baya beklentideydiiim
Uzunluk olarak,tarot+kahveye uzun bakıyor.
Bence denemeye deger.
Tatlım burda biri efsuna iyi degil dedi ya,bi de sen sıla hakkında iyi seyler duymussun ondan ben direk sılaya gittim. Ama cok iyi kadın,tatlı dilli yani.çok teşekkür canım.
bir de şu efsun olayı var bilgin var mı?
oldu canım çok saol. ben de o zaman Allah izin verirse bir sılaya gideyim ,bakalım.Tatlım burda biri efsuna iyi degil dedi ya,bi de sen sıla hakkında iyi seyler duymussun ondan ben direk sılaya gittim. Ama cok iyi kadın,tatlı dilli yani.
Genel durumu cidden iyi biliyor. Ama gelecek icin istedigim seyleri duyamadım. Bunda da kadını suclayamam ://oldu canım çok saol. ben de o zaman Allah izin verirse bir sılaya gideyim ,bakalım.
okey canım.Genel durumu cidden iyi biliyor. Ama gelecek icin istedigim seyleri duyamadım. Bunda da kadını suclayamam ://
Gidersen görüsünü yaz canım. Bol sans
Misscherry msjlarina bakarmisin sekerimSekerim, ne dedi, olumsuz mu konustu?
Nezaman gidecen sekerimokey canım.
Silayi duyali iki ay oldu yalnuz bu 3 gozun falcilarina pek guvenim yok yaw gidip gitmemekte teredutteyim bu yuzdenNezaman gidecen sekerim