kızlar, bu forumda son zamanlarda zehra'ya gidip de söylediklerinden çıkanlar olursa yazsın lütfen.. ama öyle sıradan şeylerse yazmasın bi zahmet, o tip şeyleri artık herkes biliyor ne hikmetse
Canim ben Zehra'nin dediklerini yasamaya basladim.
Yok olmaz diyerek kadinla inatlastigim herseyin onun dedigi sekilde oldugunu gorunce inadi biraktim.
Ben Ankara'daki tummmm falcilari denedim. En az 1 kere gittim hepsine, memnun kalmayip bir daha gitmemisimdir.
Zehra bi farkli ya.. Cok ozel oldugu icin anlatamayacagim. Cunku ona tek bir sorun icin gitmistim. Simdi o sorun icin dediklerini yasamaya basladim :) iyikide gitmisim :) Bundan sonra fal merakima yenik dusup asla baska falcilara gidip bosuna para dokmeyecegim.
Biliyorum kadini cok ovdum, ister digerlerine dediginiz gibi reklam deyin ister baska bir sey, ama dogruya dogru..
Mesela bak en dikkatimi ceken su oldu, gittigim cogu falci ya burc yorumuyla konuya girdi yada calisiyor musun canim sen - evli misin canim seklinde.. Birsey deyip sonr gozunu fincandan kaldirip gozlerime bakti.
( hangi falcilar oldugunu merak ediyorsan ozelden yazayim cunku kimseyi kotuleyip ekmegiyle oynamak istemem)
Ankara'daki cogu falci boyle. Zehra oyle degil ama, bir anda patir patir anlatmaya basladi :) arada inanilmaz bir fark var, git kendi gozlerinle gor :)
Walla ister reklam deyin ister baska birsey, gordugum kadariyla kadina burdan cok giden olmus. Pek musteriye ihtiyaci olan birisi gibi durmuyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi