- 19 Haziran 2014
- 752
- 799
masal bu ne övgü bu ne şartlanma ya...adın zehra gibi..bende bir çok falcı gezdim birde mesleğim icabı bir çoğunuda yakinen tanırım.senin zehra dediğin sıradan bir falcı.enerjisi güzel ama üstüne ben falcıyım diyen olmaz demen çok saçma..ondan çok daha iyi bildiğim enaz 10 kişi daha var.sadece reklam olmasın diye adlarını dahi yazmıyorum..onların reklama ihtiyacıda yok ..ha bu arada mesleğim dedim falcı değilim zabıtayım.
Daysta merhaba. Çok iyi olduğunu söylediğiniz en az 10 falcıyı burada paylaşmama gerekçenize ben katılmıyorum. Reklam olmasın diye adlarını dahi yazmadığınızı belirtmişsiniz. Bu da, yanlış bir tavır bence. Siz makul bir anlatımla bu çok iyi falcıları burada yazarsanız neden reklam olduğu düşünülsün ki? Hem böylece bu kadar insana da iyilik yapmış olur, paralarımızı oraya buraya dökmemizi engellemiş olurdunuz. Yani bence "forumdaşlık" adına böyle yapmış olmanız gerekirdi. Zaten forumun kuruluş amacının da falcıların (Elbette isimleri ile birlikte, aksi takdirde x falcısı, z falcısı diye anlatırsak, kargalar bile bize güler) iyi-vasat-kötü olarak karşılıklı anlatımlarla değerlendirilmesi için uygun platform yaratmak olduğunu düşünüyorum. Hem endişelenmeye gerek yok bu bakımdan; çünkü neyin reklam olduğu, neyin olmadığı eninde sonunda anlaşılabiliyor. Zaten kıdemli forumdaşlar sağolsunlar, meseleye el atıyorlar ki bence de burada tecrübeleri oldukça fazla olduğu için el atmaları da çok doğru.
Şimdi, lütfen yazın sizce iyi olan falcıları, hatta yine sizce iyi olmayanları da yazın. Çünkü forum üyesi olup da, burada bir kısım iyi niyetli ve gerçekten psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemden geçen insanlara iyi gelebilecek, onları (ben dahil) yolmayacak falcıları gizlemek de bana hiç hakkaniyetli görünmüyor. Ayrıca diyelim ki bizler, burada ismi geçen bazı falcılar tarafından yolunma halindeysek ve birileri de bunu gördüğü halde sesini çıkarmıyorsa bu sessizlik de ahlaki değildir. Ancak ses çıkarma da, dayanaklı, anlamlı ve saldırmadan yapılmalı.