Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi tarotu kahveyi anladimda biseye bakarak yorum yapiliyo...su falini anlayamiyorum bomboş.. tobe tobe neyi nasi gosteriyolar... şu zehra fos cikti demeden kimse.. ramazandan sonra gitmeliyim
zehra konusunda Misscheryy veya alcanzar gitmeden inanmam kızlar alcanzar'ın baktırması zor ona ama cheryy baktırırsa yorumlarını rica ediyorum.. burada çok popüler falcılar oldu ama hepsi tek tek patladı sonra..
kaç lira acaba ve randevu almamız gerekiyor mu
1 senedir bu portalı üye olmadan takip ediyorum ama hiç yorum yapmadım.bu sayfalardaki bir kaç falcıya sizlerin tavsiyesiyle gittim.ne mustafan nede fatoştan memnun kalmadım.bilindik yuvarlak kelimeler işte.şimdi yorum yazmamın nedeni sonunda verdiğim paranın karşılığını aldım dediğim biri.Ankarada başka cafede çalışmadığı için adı buralarda geçmiyor.eski bir arkadaş tavsiyesiyle güneşabla fal bilim merkezine gittim.orda belgüzar diye bir falcı var.bana iskambil falı baktı ama fal değil sanki içimi okudu.dediklerinin bir çoğunu yaşadım.deneyin derim.
Ya hakkaten biri bilemedi desin zor duruyorum gitmemek icin... bu zamana dek harcagdigm parayla üç çocuk okuturdum rahat..
kizlar size su faliyla ilgili bilgi vermek istiyorum nacizane.su falinda bazi varliklar falciya goruntu verir ve konusur.sesler duyar falci.ogrenmek istediginiz seyleri anlatir.bunlari gormeyen duymayan bi falci uydurmasyon bi falcidir.o yuzden su fali herkeze baktirtmayin.su falinin ucreti de asil bilenler için 500 lira civarindadir.çunku falci bir hafta rahatsizlik duyar.su fali rastgele insanlara baktirmayin ama tarot ve kahve istediginiz baktirabilirsiniz.
bikaç gun sonra ankaradayim kimi onerirsiniz
1 senedir bu portalı üye olmadan takip ediyorum ama hiç yorum yapmadım.bu sayfalardaki bir kaç falcıya sizlerin tavsiyesiyle gittim.ne mustafan nede fatoştan memnun kalmadım.bilindik yuvarlak kelimeler işte.şimdi yorum yazmamın nedeni sonunda verdiğim paranın karşılığını aldım dediğim biri.Ankarada başka cafede çalışmadığı için adı buralarda geçmiyor.eski bir arkadaş tavsiyesiyle güneşabla fal bilim merkezine gittim.orda belgüzar diye bir falcı var.bana iskambil falı baktı ama fal değil sanki içimi okudu.dediklerinin bir çoğunu yaşadım.deneyin derim.
Arkadaşım gitti hiç beğenmemiş boşa para harcama canım yine de sen bilirsin
Mustafa yi ben de begenmedim, bana dedigi hicbir sey cikmadi. Yuvarlak konustu, ona ragmen cikmadi.