- 14 Temmuz 2014
- 252
- 164
Kızlar iki haftadır forumu okuyorum bir Zehra hanım furyasıdır gidiyor ancak sadece çok iyi baktı çok güzel baktı diyenler var.Dediklerinden çıkan olmadı mı nu kadar zamanda,çıkanlar varsa yazarlarsa sevinirim.Ayrıca ben de zehranın telefonunu istiyorum özelden olan gönderebilir mi??bu arada kahveyi ne kdra bakıyor?
35 tl kahvesi. ben daha dün gittim ve bende zamanı var şuan olacak bişi değil zaten benmkisi ama tespitleri çok doğru ve iyiydi tabiki çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum ama olaya şu açıdan bakmak lazım bir falcı herkesi bilemeyebiliyor sana güzel bakan bana bakamayabiliyor veya her dediği olmayabiliyor yani burda bize dedikleri çıksa ne olur size çıkmayabilir var benim öyle gittiğim yerler. mesela rengarenk cafede derya hanım var çok güzel bakıyor o da bana dediği tarihler gerçekleşmedi ama bi arkadaşa hayatında hiç kimse yokken brden evleneceksin dedi ve o kişi 1 ay sonra evlendi hem bu arada ben bir falcının gelecekle ilgili her dediğinin çıktığını da görmedim yani öyle her dediği olacak herşeyi biliyor mutlaka çıkar diye bişi zaten yok bunu herkes biliyor bilmeseniz başka falcılar aramazsınız zaten olaya bu kadar çok bağlanmayın iyi hoş güzel bakan biri zehra hanım bakalım görecez sonuçta